sommar<3

Nu har det hänt en hel del skoj=)

Först och främst så börjar vi med dagen hos ingalill.

Hela klassen blev bjudna hem till våran handledare på grillkväll m.m. den 5/6 tror jag att det var...
Ialla fall, jag och elin samåkte dit och vi hade plockat en bukett blommor till ingalillis;p hihi hon blev glad, hoppas vi?
sedan så åkte vi ner och badade, ISKALLLLLLLLT! fyfan, usch vad kallt det var.. sedan åkte vi hem till läraren och käkade asgod mat, och skitgoda såser till det=D sedan skulle vi ner och bada igen, men vi gick iväg och spelade kubb istället, åh skiiit kul var det=) mitt lag vann helatiden förutom sista, för då var ju källberg lite för snabb på kungen där, haha. fan ta dig källis!!!!:@ ;)

Sedan drog vi hem till lillis igen och skulle bada igen, men då var det fika=D tåårta:D chokladtårta också=)
Jag roffa åt mig första biten och den stog jag och kämpade med då att den skulle stå upp, sen när den gjorde det så skulle jag skära en bit åt elin, sen när jag kollar tillbaka på min tallrik så har marcus mosat ner hela min tårtbit=( usch vad sur jag blev=p haha sedan efter fikat drog vi ner och badade, lika kallt då med:p men denhär gången tog det lite längre tid att komma ner i vattnet, haha.. emanuel ska dö.. tänkte bara så att ni vet=D haha för han hoppade på mig och dränkte mig under vattnet så jag slog min tå i en sten=(
Sedan skulle vi åka hem, då sa ingalill till mig och elin att ta en snabb varmdusch, jaha sa vi.. och så gjorde vi det=p haha=D sedan åkte jag hem och sov med min hunk=)
sedan nästa dag så var vi lediga och då låg jag ute och stekte lite, sedan på eftermiddagen så såg jag ut som en solbränd tomat! aah, det sved rätt dåligt sen på kvällen;p haha my fejs var nog värst..
Sedan senare mot kvällen drog vi hem till jimmy och spelade stooor plockepinn och barnkubb.. haha assmå grejer=p sedan käkade vi osv. tjabo (jimmys kissekatt) satt och tiggde sedan så fick han inget, så gik han upp i skogen och så kom han tillbaka med en pinne imunnen (trodde vi) men ack så var det icke, haha han hade tagit en orm!!! en såndär kopparorm tror jag, men ialla fall han bet av den sen slingrade andra halvan upp i skogen och den andra halvan bara låg där och rörde sig minst i en halvtimma!!!!!:O usch vad äcklig, sedan hoppade det förbi en liten fågelunge, som tjabo kutade till och käka upp, stackars fågel=( och carro höll på att börja böla för att tjabo tog den stackars lilla fågeln=p haha

Ja justja! haha nu är ju jag 100 kr rikare;) när vi skulle äta, då åt vi färskpotatis och såndär inlagd skinka m.m. så då sa jimmy till mig högt ska vi slå vad? jag ba, aa vadå? han ba, vågar du satsa 100 spänn? ja ba aja, på vad? sen viskade han till mig, jag slår vad om att pappa kommer säga ngt om båt nu, ja ba, aja:p haha han ba, så du säger emot? ja ba ja vad har jag för val? =p haha så jimmy ba;

jimmy; Pappa, vart skulle du helst vilja äta den här maten?
Göran; Ja, nu här ute ska vi ju äta
jimmy; ja men tänk nu lite vad tänker du på när du ser den här maten????!
göran; ja på mat?
jimmy, MEN TÄNK!!!! VART SKULLE DU HÄLST UTAV ALLT VILJA ÄTA DEN HÄR SOMRIGA MATEN?!?!??!
göran; ja här ute på vårat bord i trädgården, eller här inte kanske? haha
jimmy; I SKÄRGÅRDEN DÅ? INTE DÄR NÅGONSTANS
göran; nej jag sa ju här ute :P :P
jag; hahhahaha jimmy din looser
göran; ja ewy, vann du 100 kr nu?:P
Jimmy; fan eve:p
jag; hahahahahahahhaha

haha det var skitkul=)

sedan nästa morgon så skulle jag till skolan. där skulle vi på lektion, fattar inte varför? men aja, vi stog där i 30 min typ men det kom ingen så vi gick och städade våra skåp. sedan hade vi sv och då fick vi tillbaka våran boken om mig och så körde vi hänga gubbe.
sedan hade vi brännboll,  jag och elin satt och tittade på=( för de sa att det inte skulle vara ngn bränboll för inga lärare hade visat intresse, men ack så var det ju inte! och vi hade inte precis dem bästa skorna att springa i så vi fick titta på..
sedan var det lunch för alla nior, vi käka sallad och bröd och kollade på när lärarna sjöng sånger om alla klasser, det var kul:p sedan åkte vi hem.
jag och mamma åkte bums till e-tuna för att jag hade ingen klänning att ha till lärarmiddagen senare på kvällen, där köpte ja en avslutningsklänning (fast jag redan hade en hemma) och en till lärar middagen..
när jag kom hem så fixade jag mig och donade sedan bar det iväg till central:p haha där minglade jag och elin runt lite och drack bål och tröck i oss ostbågar och saltapinnar sedan var det käk;D vi åt tacos mumsi.. mätt som fan blev jag och ont i huvudet fick jag med:/ sedan gick jag & elin ut och tog lite luft sedan kom vi in och sedan fick vi efterrätt asmkt mörk choklad, och blä.. fick ännu mer ont i huvudet=P
därefter minglade vi runt lite sedan dansade vi bl, bla bla, sedan fick vi daimtårta sedan dansade vi och åkte hem=D

nästa morgon så vaknade jag runt sju och gick upp och började att locka håret simka mig m.m. sedan väckte jag jimmy sedan plattade jag hans hår  osv. sedan kom mami papi och jonne tillbaka från hans avslutning och sedan bar det iväg till min, det första jag ser när jag kommer in i skolan är att elin brattgjerd i min klass har en exakt likadan klännning som jag har på mig, sedan att sofie har likadana skor(!) då gick min värld under.. uääh.
men inne i klassrummet så höll lärarna lite tal och så fick dem presenter och så fick vi våra betyg och pengar=D 140kr fick vi^^ tillbaka från klasskassan=p
sedan kilade vi iväg till kyrkan och satt där och lyssnade på kören när de sjöng, på prästen och på rektorn när dem höll sitt oändligt låååånga tal.  haha.
sedan togs det lite kort utanför kyrkan och så fick man blommor och sånt.. sedan åkte jag och jimmy in till köping och tittade lite på när kim tog studenten=D han fick en blomma av mg och jimmy=p haha...
därefter kilade vi ner på stan och köpte dricka sen köpte vi keburre och åkte hem och käkade sedan så sov vi till kl 5,, då skulle jag fixa jimmys hår men det blev fel.. så då fick han tvätta ur det sedan fick jag föna det och platta om det. men frisyren sket vi i haha..
sedan byttes det kläder och sånt sen skjussa vi jimmy till emil och sedan mig hem till emelie, där jag, emelie martina och karin satt och förfesta lite, sedan halv 11 bar det ut till tallåsen då jag blev grymt besviken på, det var förfan inte en endä jävla kotte där haha men det kom lite mer dit efter tiden. jag kommer inte ihåg så mkt, med det var ganska kul ialf=) sedan åkte jag och jimmy hem och sov..

nästa morgon så vaknade jag runt nio, och gicl upp ett tag sedan gick jag och la mig igen och kollade på american pie. sedan ringe emli och frågade om vi skulle med till bergstäkten och bada, det gjorde vi. vi badade och det var asskönt=D sedan åkte vi hem till emil och käkade sedan chava jimmy av sig sitt hååååår! :'( hahah han har 7 mm stubb,. han ser ut som värsta rassen:D hahahhaa sen har han värsta solbrännan på ryggen också. men han är fotrfarane söt i sitt hår, han var ju mktmkt sötare i sitt långa, men men det är ju bara hår=D det växer ut. sötbejbi^^

sen åkte vi till donkis och det var smarrrrrreeee, sen åkte vi runt överallt sen åkte jag och mim hem och sov, sedan vakande vi och jimmy drog till v-ås och jag gick ut och solade..


får se vad som händer senare idag=) hare bra!! lickieLickie

Love you mimgos<3


sunny weather

Hejsan hoppsan! Idag och igår och i förrgår förmiddag har jag bara solat.
Igår natt så kom jimmy hem till mig helt apfull, det var inte kul kan jag säga dig.. för han är ju inte den lättaste att diskutera med då kan man ju säga... han deckade på hallgolvet m.m. mer behöver jag inte säga, haha! Jo just det, när jag hade släpat han efter golvet halvt in i mitt rum så vaknade han till och gapade att hans arm var heeelt trasig, oj det var sååå synd om honom och det gjorde ssssåååå ont! haha, det hade han visst glömt när han vaknade;-)

Härligt att vara ledig idag från skolan.. och imorgon så har vi hjärt och lungräddning, eller något sådant, sedan onsdag är vi lediga för nationaldagen och på torsdag så har vi brännboll med lärarna sedan slutar vi=) soft! Sedan på fredag så har vi skolavslutning!! Jippie=) sedan ska man väl ner på stan och kolla Kim när han tar studenten, fan.. måste hinna köpa något åt honom sen! Hihi.

På kvällen sen blir det party, förhoppningsvis? vart? tallåsen, om det är något där, får hoppas på det=)
Ska ringa Emelie snart och fråga om vi ska in och sola lite imorgon, så man hinner bli lite brun så man slipper den äckliga brun utan sol, luktar snusk, kladdigt, blir ojämt m.m. och jag har ju ganska så svårt att bli brun så, måste fuska lite i solarium;p hihi.. det har ju ialla fall hänt lite nu när jag legat ute och stekt, hehe.

Aldeles nyss så städade jag och Jimmy deras kök.. asjobbigt och mina fingrar är som russin, för jag har diskat hahah..
Sedan ska vi in och keeka donkish=) smarre!

Nu ska jag fixa mit lite=)
LickieLickie!

Älskar dig jätte mycket! 10 månader i Fredags=) fick asmycket och länge massage, mm det gillas!! =D

RSS 2.0