Härliga måndag! eller...?


Idag när jag vaknade runt 10 så blev jag glad, jag kom på att vi bara hade sista lektionen som börjar 12.40! Gissa om jag blev happy! SÅ det var bara att sova vidare;)
Pappa fick skjutsa mig till dansen, kom sent.. men det gjorde läraren också.. som vanligt! Men, she's the boss and she make the fucking rules, eller vad var det hon sa? wierdo..
I alla fall så hade vi betyg-snack. Om jag är där de sista två gångerna och om jag lär mig dansen helt, så blir det MV f*cking G.. det behöver jag! hihi så får vara lite på nudå och lära mig allt helt prima.
Har haft feber i helgen=( så är inte på top just nu.

Efter dansen så följde jag med Elin hem, vi har pluggat och vart duktiga! Nu har vi snokat lite på fb och sånt där vi alltid gör.. ska hjälpa henne med lite stuffs nu! undra när jag ska hem? hur jag kommer hem..? haha

CYA /E.


Lördag


Vaknade runt 10.00 idag, var bara att gå upp och ut med Baloo på en kisstur. efter det lekte man lite med syskonbarnen Anton och Molly.
Runt 12.00 åkte jag, pappa och Anton i till stan för att käpa lite mat och sånt. Jag passade på att byta mina strumpbyxor som jag (haha) hade missat att kolla storleken på förrän jag kom hem! 2XL var det på dem! Så jag bytte till S.. så de ska nog vara lite bättre;) hoppas jag.

Mamma sydde in min klänning igår så nu sitter den prima! Undrar just vad jag ska ha för skor.... mina vita eller guldiga... hm. jaja det löser sig! Ska hoppa in i duschen nu, sedan packa alla mina stuffs och vid 15.00 bege mig hem till Elin! Vid 18.00 tror jag, ska vi vara hemma hos Anna! kul det ska bli!

Här är 3 utav skorna jag hittade.. hittade inte de 4:e paret på internet, de som också var allra snyggast! Ett par svarta pumps.. runt 13 cm klack (såklart) haha. SNYGGINGAR

Natti natti


Nu är det sovdags! Är inte trött.. men men. kommer säkert sätta mig här snart igen.
IMORGON KÖR VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi eller rättare sagt, SENARE IDAG!

GODNATT

IDOL


Ligger i min säng och har fredagsmys! Ska gå ner och poppa popcorn, smarre.

Längtar tills imorn! Hem till Anna med god mat och det lever vidare till en galen kväll med klassen!



Vem tror ni åker ut ikväll i idol? Jag tror det är Mariette! Och nästa vecka så åker Calle, sen i finalen Vinner Erik och Tove kommer tvåa! SÅDESÅ!

Hörs senare;)

Sömnlös


Sitter här och inte kan jag sova heller!
Idag var jag mamma och pappa på tunapark och kika runt lite, skulle hitta någon julklapp och något att ha på mig tills på lördag!
Hittade enbart en spetsklänning till mig själv... + 4 par KICK ASS snygga skor! Men som sagt ska jag köpa julklappar, men gud jag döööör! smälter för skor. Jag ska ha alla 4, så det så! och hör sen! (mamma och pappa) hahah....

Nej men, imorgon ska jag inte göra något speciellt, ska hem till anna och hämta min väska som vart där sen Halloween.. efter det ska jag och mamma sy in min nya klänning lite.. så den sitter perfect!
Ska leta upp bilderna på skorna imorn så får ni se what a beauties som vill sitta på bara mina fötter!

Nu ska jag lägga mig i sängen...försöka sova, och drömma om att jag har skorna....

G'night
<3

God morgon



Somnade 5 imorse så jag hörde när pappa gick upp och åkte till jobbet. Kunde verkligen inte sova! vände och vred på mig, och när jag inte kunde sova så tog jag fram körkortsboken och börja läsa.. blev trött, la ifrån mig den.. men kunde jag sova..? NEJ. Åh bara vände och vred på mig som en propeller! hatar när det är så..
Har träningsvärk i hela kroppen, men det är väl ett gott tecken. då har ju träningen igår hjälpt! Bara jag inte har träningsvärk på lördag då jag och alla bitches ska shaka ass!

byeeee!


Alone, so alone


Fy fan vad jag har ökat i statistik idag! hihi glad jag blir...
har legat och kikat runt på youtube på mayakalendern om 2012.. läskigt det där, på riktigt alltså!

nu ska jag nog sova, själv i min "stora" ensamma säng i mitt ensamma rum helt själv..
eller ja, glor på tvn tills jag slocknar rättare sagt

GODNATT

Helt slut!


Precis som rubriken, helt slut! Orkar inte göra någonting.. Åkte buss till skolan(vilket jag hatar..buss alltså) skoldagen gick fort! sista dagen var idrott, hade volleyboll och jag var med trots mitt finger! Men dock var alla skit tjuriga. Var väl en sådan dag antar jag.. inte var jag sur inte!
Efter idrotten blev det bums till gymmet, solade och tränade hårt! Så nu är ja helt slut, tog en jätte-varm dusch också, så man blev ju inte piggare av det direkt.

Nu ligger jag här i sängen med datorn i knät - känner mig otroligt ensam, vill sova.. men ska äta lite kvällsmat innan. Och imorgon blir det att åka in och träna med Elin, efter det skola, och sedan brum brumm till Tunapark!


Rubrik?



Sitter i skrivande stund och tittar på 2 ½ men. Ska snart gå ner och äta.. vad har jag gjort av dagen egentligen? Legat i min säng och glott på tv? suttit här? jaja...

Ikväll är det andra avenyn, som jag tycker har börjat suga, mycket roligare när det handlade mer om ungdomarna egentligen, men man kan ändå inte sluta titta på det! Jag blir alltid arg också när jag kollar.. haha.
Förresten, brukar ni kolla på Riverside? En annan del av andra avenyn typ. Skit töntigt, men ändå måste man kolla, haha.. sånt där med beroende, va? Kolla på det! på svt.se
Blir i alla fall en ensam kväll med andra evenyn-titt. BORING..

Läste i kissies blogg att hon ska vara med i smsroulette, men när f*n läggs det upp då? Vill ju se vad hon tvingas skicka för sms;) men ah, alla läser ju hennes blogg, och alla vet att hon ska vara med där så de fattar nog om de får ett lite mindre smakligt sms. Haha! Men ofta inte hon tar bort i alla fall minst ett nummer innan? vilken mes i sånna fall;) Jag skulle vilja vara med där! hahah, vad får man om man vinner?



Pest eller kolera quiz


Mc Donalds
eller Burger King

Blondiner eller brunetter

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

High heels eller Sneakers

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Vara utan internet resten av livet eller utan tv resten av livet

Utekväll eller hemmakväll

Hamburgare eller kebab

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Ginatricot eller H&M

Ge eller få

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner


Tandis



Kul att se att folk fortfarande besöker min blogg flera ggr om dagen fast jag inte skriver!=)

Idag har jag vart hos tandläkaren igen.. p.g.a min käke som låst sig. Men tydligen har den gått in i en egen läkningsprocess så den läker själv.. aha, ok. Jag ska gå runt och inte kunna gapa på 700 år för att jag ska låta den läka själv. Operera på en gång istället vafan! Kan ju knappt äta. Arg jag blir..

Ingen skola idag, vilket innebär att det inte blir någon hård träning med elin heller! Men imorn då jävlar ska vi träna hårt.. och sola, hihi

Måste städa mitt rum, men har verkligen ingen ork till det=( verkligen inte...

ALLTID jag som ska må värst helatiden, pallar inte.. nu går jag och sover, känner mig som den ensamma gurkan med ett hål i hjärtat och alla bitar utspridda

made by Ewygirl


Zzzz


Trött och hungrig kan man nog säga efter dagens arbetspass! men gud vad kul det är att jobba (ibland) haha!

Vaknade av väckarklockan imorse med ville inte gå upp riktigt då, så jag ställde om den till 11.30 och jag orkade inte gå upp då heller, så jag snoozade lite, haha! typiskt mig. 10 min mellan varje snooz, och jag snoozar jämt i en halvtimma, kan ju lika gärna ställa den på 30 min?:P knäpp jag..

Om en stund ska jag mamma och pappa hem till syster ekan och Nellie! De bjuder på fika och ska visa det nya bebberummet de har gjort i ordning:) och jag ska hämta mina sista grejor.

Nu kom baloo och tar bort min hand från datorn och vill att jag ska klappa honom, så får väll göra det! Cya


eller?



Åh man slutar aldrig förvånas..!!! Nu ska jag gå och lägga mig och dö eller något.. ska gå ut med Baloo en sväng.. imorgon är det jobb som gäller.

Godnatt!

Bilder på mitt skadade finger!



Har tråkigt så här får ni se lite nya bilder på mig...




 


booooooooooooooooooooring


Trötter!
Imorse hade jag ställt klockan på 8, men pappa kommer upp och väcker mig 9.. NIO SÄGER JAG, nio??? jaaa, jag vaknade nu, sa han då. Sen kom det en djup suck ifrån mig.. (skulle vara i skolan 09.30, ändrat från 08.00)
Så jag börjar fundera på varför min klocka inte ringt.. tittar sedan lite på sms, jag har visst läst två sms.. hm, i sömnen då? Ja det måste jag gjort, för jag har kunnat trycka bort ett samtal i sömnen också såg jag! haha snacka om djup sömn.. jag har inte  så diskret ringsignal heller!
Men men.. var i skolan och sålde lite, efter det satt jag vid OP informations-bord och gav ut gratis godis med emma, elin och emelie.
Efter det kom mamma och pappa och så gick jag runt lite med dem, sen tillbaka och sålde lite fika med balkommitén.. det gick bra där:) för allt fika vart nästan slut!

Jag har sovit som en gris nu i 4 timmar, mamma kom upp och väkte mig för lite mat - tacos. Började må illa efter hälften typ, så baloo fick resten. Och nu sitter jag här, vill ut och festa!!!
men ack så har man inga partyvänner som är på topp.. ska man flytta till stockholm tro? haha!

längtar tills den 28:e ialf=) TEQUILAAAAAA

cya, wouldn't wanna' be ya'

gammal bild

 


=(


Idag var jag med mamma och pappa och hämtade nya bilen, en silvrig s60. Duger för mig sen när jag skaffar det där förbannade körkortet;);p

Innan det var vi förbi kemtvätten för att hämta ut min goose jacka, som dessvärre blev en utav de där 3 av 4 som inte pallar tvätten.. bajs också.. ser ut som en begagnad jävla jacka:S fan vad arg jag är! skit ful är den, vill ha en NY!

nu ska jag sova.. natti



Baka, baka, sockerkaka


Nu är jag bagare! ska nog öppna ett eget bageri kanske?;) haha, nej tack.. Sa just till mamma och pappa att jag kan inte fatta hur folk kan stå och gööra sånt här hela dagarna?
Två stycken sockerkakor är nu klara! Två st är i ugnen just nu, en ligger i en smet i bunken beredd på att hällas i en form och den 6:e är inte ihopvevad än! shit pommes frites vad jag bakar:) Ska ha med mig 5 st tills imorn i skolan på öppet hus, då jag ska sälja med balkommitén. Kom även på att jag ska informera om vårat program.. omvårdnad.. vet inte riktigt vad jag ska göra med det löser sig nog;) Ska i alla fall mesta delen stå i matsalen och sälja mackor eller fika + kaffe, te eller läsk.
SÅ KOM DIT OCH KÖP
om ni ska köpa;) Går till gott ändamål, köper ni mycket, får vi in mer pengar, desto billigare blir balen, nice va? svar, ja. Man kan köpa i uppehållsrummet också.. men på många andra ställen också av olika program, DON'T! hihi vi ska ju ha alla pengar:)

Blev ingen länsdans idag.. var ju tvungen att vara hemma och baka.. inte så lätt med en och en halv hand:( typ.

Väntar på att emmy ska svara på msn så hon kan skicka bilderna från akuten på sin mobil till mig, men hon vill inte svara! Så fort jag får dem ska ni få se, hehe

Nu ska jag ner och se hur mina kakor mår:) (hoppas bra...)

Kiss kiss bye bye


Akutbesök



Hemkommen från akuten för drygt en timme sedan.. fick sitta där i sex timmar! Men jag och mamma hade inte så tråkigt, vi hade det apkul:D haha, hittade på massa knäppa ideér och fjantade oss! kul;) fick i alla fall tiden att gå fortare..
Ni vill väl veta vad resultatet blev antar jag? HERE YOU GO GLEN COCO, en spricka i pekfingret:( blev bara att tejpa + stödstrumpa.. fan jag som ville ha rosa gips;) haha får inte spela volleyboll på de 2 närmsta veckorna... när har vi volleyboll tunering? Går inte att missa, vill inte missas!! jag kan vara med, jag har ju en hand till;) mina super smaschar vill ingen vara utan:D hahahahha..

Pappa kom och hämtade oss senare.. just ja, skrev jag att det v-ås istället för köping? sjukvårdsupplysningen tyckte det. men i alla fall så satt han och vänta så gulligt i väntrummet när jag kom ut, omplåstrad och klar, efter det blev det en sväng till donken för det är så synd om mig:)

Så det blir ingen aula skrivning för mig imorgon, pallar inte med det p.g.a kan inte tänka med denna smärta + min sömn kommer ju inte ligga på topp om man säger så.
Och jag hoppas att länsdansen är inställd imorn, haha!

ska lägga upp gulliga bilder på mitt smurf-finger och sånt imorn när jag kan föra över bilderna!
nu ska jag sova... Gute nacht (tänk att jag fortfarande kan lite tyska, hihi)




sad day


idag är ewygirl ledsen, för idag har allt bara varit bajs.
Började med att jag inte kunde sova p.g.a vissa saker + mitt jävla finger. Vaknar, kommer sent till skolan, har asont i mitt finger helatiden... tittar bara på en film, sen fick vi gå hem värt? nej..
Går mot skolan för balkommité mötet sitter där, räknar alla lappar sen håller jag på att missa bussen (jag hatar att åka buss, det värsta som finns typ) går hem i regnet med min träningsvärk här och där blir blöt om fötterna.. kommer hem och nu ska jag och mamma åka in till akuten med mitt lilla finger som ser ut som en kort tjock liten smurf prinskorv. (helt blått) har blivit värre under dagen, plus att jag inte kan ha mina fingar ihop tejpade mer, för jag får skavsår på mitt långfinger av det. så mamma har lindat in mitt smurf-finger i en gasbinda, haha snyggt? nej.
USCH vad jag klagar nu.. men känns som en sån dag idag:(

väntar på att pappa ska hämta oss så vi kan åka in.. blä hatar sjukhus och grejer, man får vänta så länge.... äckliga korridorer med:S
ska ner och äta något snabbt! cya soon..

trots all skit måste man ju se lite glad ut?;)


Every girl is a beautiful, sweet, proud, nice princess



Nu har jag fått mina byxor från Nelly.se..

nice, eller hur?:) de har legat i bervlådan hela dagen;p ingen som tänkt på att vi fått post idag! haha.

Säger nog godnatt nu, fastän jag inte kommer att kunna sova!

Cool tjej som gjort illa sitt finger.. ni ska se hur svullet det är! jag lovar att jag fått en spricka (tyck synd om mig) hahahah.. dumma volleyboll:( men ändå är det så jävla kul!



Schema for the rest of the week..

 

Schemat för resten av veckan.. YEY!

 


Hurt


Haha, fyfan vad min klass är BÄST älskar er idioter;)
Jag är skadad.. stukade ett finger på idrotten så det är svullet och dant, men robban (idrottsläraren) tejpade det åt mig så jag ska slippa böja mitt finger. Men faaaaan vad ont det gör:( det bultar och när man bara rör lite eller nuddar fingret så dör jag (inte riktigt men, ah ni fattar.. så skriver inte så snabbt.. kan använda ett finger till tangentbordet på vänstra handen! ehehe

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på något värdelöst på tv. Läsa en svenska grej tills på fredag då vi har nationellt prov också..

Fan vad ont det gör!

hej o hej


Så...


Idag har jag vart i skolan, tränat med elin och vart frisör!
Vi ska börja köra hårdträning 2 ggr i veckan, resten av veckan blir det lite hej och hå träna, haha! nice, tisdagar och torsdagar blir det hard work work. Spinning ska vi pröva på också!

Först så tränade jag och Elin stenhårt i 2 långa timmar! Undrar just hur träningsvärken känns imorgon bitti?;) uuuh.. vill inte ens tänka tanken! Efter det blev det sola, hur skönt som helst. Sedan hem och då tog jag och mamma en macka sedan kom Jimmy och jag skulle tydligen raka av hans hår, sagt och gjort, nu har han 24mm. Efter det började Emmy (syster) att tjata om att jag skulle klippa mohawk frisyr på ekan... sagt och gjort. Lite svårt, jag och klippa.. haha! tur var hade jag rakapparaten. Men, bara han blev nöjd så.


Nu är jag så jävla arg, ska gå och sova, försök sova gott ni.... sov gott.

Elin och jag
2 år gammal bild


BLOGG


Nu ska jag skriva lite=) har inte uppdaterat på hela dagen! Ska bara springa ner en snabbis, then i'll be back with some news!



Försov mig?


Sitter i skolan. Försov mig imorse och stressa till skolan.. kommer hit och våran första lektion är inställd (ovanligt, eller?) Så vi börjar inte förrän kl. 11.20, men det är chill. Ska på balkommité möte kl 12 också, måste jag komma ihåg!

Idag blir det träna med ellen-pellen, sola också.

Cya pal


happy news


Elin kom med en glad nyhet! Det blir mat hemma hos Anna i klassen, efter det bowling och sedan blir det utgång den 28:e! Nice tycker jag.

 


Gekås, Ullared

 


Sitter och tittar på Ullared på tv. Dit ska nämligen jag, syster Emmy och Ekan den 1 December! Nice, var väldigt längesen jag var där, känns det som. Jimmy skulle med också egentligen.. men han banga!

Hoppas man hittar mycket bra och ha och lite nice saker.

Men kan inte förstå mig på den där familjen som handlade för 50.000:- förra året, bara på ullared. Men då handlar de bara där på ett helt år? KUL, nej... man vill ju handla hela tiden lite smått. Fatta vad tråkigt med bara ullared kläder.. inte speciellt jätte snygga kläder det finns där heller.. knäpp verkar familjen i alla fall. Bara impulshandlar gör den där kärringen för det andra också.

Har hört av mina kära vänner att de har scorett outlet där.. oj vad jag ska in dit och ruineraaaaa! I love scorett and i love shoes=)

Klacken avslöjar din ålder


Hittade ett repotage från expressen i februari då de hävdar att klacken på ens sko avslöjar en kvinnas ålder. Så om jag ska gå efter detta ska jag alltså vara 23 eller 38 år? hm.. 23 lät bättre än 38 i alla fall;)

Jag tycker helt ärligt det är så j*vla fult med låga klackar! Usch, i alla fall på mig. Ser så meningslöst ut! Ska det vara, så SKA DET VARA.. som jag brukar säga till min mor:)


En bild på ett par av mina beauties, har ett par likadana i lite guldfärgade också, jag dör när jag ser dem:)

EWYGIRL♥SHOES


Jag är världens sjukaste

Kanske;)
Känner mig helt yr, har haft fetaste migränen och jag velat spy och känner mig febrig.. men ingen feber! har 36.7 i temp.


Mend min "snygga" hata blondiner tröja - Förutom Elin, Emelie och Eveliina.. haha!
vi tre har en varsin vi gjorde i.. 8:an?
(ja jag vet att det är stökigt)


Favoritbloggarna



Shit vad jag är trött.. vill gå och lägga mig men måste duscha känner jag:( orkar inte! Men ska ta mig i kragen och göra det nu snart i alla fall, sen ska jag kasta mig ner i sängen och krypa ner under täcket till något kasst på tv!

Sitter och läser mina favorit-bloggar!

Kenza - Modeblogg = i like. + att hon är snygg och har så snygg stil. Visste ni förresten att hon ska starta en sko-kollektion.. endast i 13 cm klack! ME LIKE, BIG TIME!

Kissie - Bitch, cool brud och jobbig. Måste bara läsa vad hon gör i sin galna vardag

Blondinbella - Intressant i sig, det var hennes blogg jag började läsa först utav alla. När jag läste om henne i tidningar först tänkte jag, vem fan är det här? haha och då var hon redan sveriges största bloggerska.

Gaybloggen - En cool kille och verkar jävligt schysst faktiskt! kul att lyssna på låtarna han lägger upp det mesta är riktigt bra(y) tummen upp för amirs musiksmak!

Storstadspojken - Så rolig kille! haha finns inte en gång jag inte skrattar när jag läser hans blogg..

Nu ska jag kasta mig i duschen!


good morning



Ska alldeles strax åka till jobbet och jobba. Orkar verkligen inte, men vad gör man inte för lite extra pengar?
Får se vad som händer sen när jag kommer hem, känner bara för att ligga och glo upp i taket eller något.. låter väl skojsigt?:)

Hungrig! ska kasta i mig en macka sen drar jag. puss!


lördagsmys



Booooring..

Jag och jimmy har lördags-mys med Baloo som fick lite chips av oss.. efter det drack han två skålar med vatten! Törstig vovve;) Nu biter han sönder en fingervante han fick att leka med, haha och Jimmy ligger och kollar på Die Hard 4.0.
Ska nog snart sova!

haha, lilla killen.. han är större nu än på den andra bilden
klicka på dem blir de större=)


bilder från sälenresan med Anna -08/09


Lägger upp några bilder från resan till sälen över nyår förra året med anna grönis och hennes familj.

utsikt från liften

Anna och jag i liften


Anna:p


Blä, kolla ögonbrynen? what's up with them? HAHAHA


korv


snökanoner! bild från liften


jag på nyår





efter lite åkande


smutsig spegel:P


cooling


bästa ana banana<3




jag och anna på nyår.
Anna tog en penna och skrev på sin rygg på sin tröja, mobil nr och stug nr. Sedan skrev hon: Fest på nyår/ikväll? hämta oss 00.30 i stuga bla bla.
Hahha tror ni det var några som nappade eller? klart det var:P de ringde senare på dagen och bjöd över oss. 4 st killar från norrköping tror jag det var.. efter ett tag ringde även våra grannar.


grabbarna och jag.
patrik (tror jag) jag och jimmy

Slut på bilder=) anna har en massa massa bilder mer....

ikea shopping



Idag vaknade jag 14.30! Jag sa till pappa igår kväll innan jag gick och la mig. VÄCK MIG INTE IMORGON!
När han kommer upp nästa morgon blir jag lite sur och säger, ni som inte skulle väcka mig? Då säger han, men klockan är ju halv 2! Jag blir hel förvånad och frågar vart de ska, till IKEA i Västerås.. JAG SKA MED sa jag. Hopp i kläderna sen drog vi.

Till ikea, köpte en tavelram, en ny stomme till garderob och lite galjar.. Efter det blev det käk på ikea, grillad kycklingfilé med strips och bea. sås. Tummen upp

Nu sitter jag här, dricker Loka päron - my favourite.


ska kika runt lite på internet nu, cya

bild från sälen:)


TRÖTT

Hello, nu ska jag gå och sova.. jag dör vad trött jag är.. skulle kanske inte druckit energi-drycken jag fick av min lillebror? kommer jag kunna somna nu... hm?! Jag slår på en film, step up 2 the streets, så hörs vi imorgon!

Kramar och godnatt

P.S
Eddie åkte från idol.. som jag misstänkte. Nästa gång ryker mariette! eller?

bild från i somras.. brown or what?
P&L ARMBANDET<3


Idol

 

nu är det Idol! Kommer nog somna i soffan, är jätte trött!

Vem tror du åker ut ikväll?



en tequila, tack!


Partysugen like hell..
Men det blir hemma kväll i alla fall, tacos alldeles strax. Beställde ett par byxor från Nelly.se! Ni får se dem när de kommer hem till mig:) ..hoppas bara de passar nu.


 


Vill du ha gratis bio biljetter?

Varför inte? Gå med i http://www.gratisbio.se !
Samla poäng och vinn!

Är man glömsk så är man!



Alltså! Arg jag blir på mig själv... att jag ska vara så jävla glömsk!!!!!

Kommer till skolan, går runt runt runt.. vart fan är vi tänkte jag? folk måste tro jag har tappat minnet eller inte fattar något så mycket som jag gick runt och röck i dörrar:P
Kommer på efter ett tag.. vi har alla lektioner inställda? HALLÅ! jag visste att det var något imorse när jag vaknade, och detta var det...
Jaha? vad ska jag göra nu? Sitta och vänta på Jimmy som blir offret att hämta mig:P

Hörs senare

Kalla mig EGO GIRL


Det är en sak som är säker. Har ändrat färger och header på bloggen, hihi

Sitter och gör ingenting, väntar på att klockan ska gå, väntar på att jimmy ska komma hem. Ska göra lite mys i rummet tills dess! Ljus och sånt hade jag tänkt:)

Har hittat en massa skor jag vill köpa nu, ska lägga ut dem alldeles strax! Tills dess får ni njuta av några gamla bilder på mig!

1½ år sedan! Försökte tappert att bli blondin igen efter att ha fått ett ryck och blivit brunhårig.. vilket resulterade sig i att mitt hår blev till gummi och gick av, fram med saxen var det bara!


Också 1½ gammal bild här, sommaren, innan jag var dum och blev brunett


Minns inte, platinablond var ialf ialf;)


Elin har ett smeknan på denna bild:P


Liten och pluttig jag ser ut!








3½ år gammal bild!






I somras..


Mysig smutstvätt. (hos jimmy:P)




Bild från elins 18 årsdag!

körkort?


Hello!

Vaknade 14.30!!!!!!!
Blev inget möte med balkommitén idag. Onödigt att åka in för endast den vid 15.. Så får prata med någon om vad som togs upp idag. Säkert om att vi ska bara till öppet hus eller något!

Idag ska mamma och pappa åka och provköra en ny bil! Hoppas de tar den.. så jag kan sno den sen när jag har mitt körkort;) (när jag nu väl tar mig i kragen och börjar plugga i de där förbaskade böckerna som bara ligger och samlar damm) Jag som hade bestämt att jag skulle ha uppkörning och uppskrivning samma dag som jag fyllde 18! Men här sitter jag, två månader senare fortfarande utan körkort.

Ska sola imorgon iställer för idag! Blir enklare, så ska jag träna också.. hoppas jag.

Men nu ska jag städa mitt rum och göra det lite mys, vi hörs senare!

The Studio

 

I somras var jag i stockholm och blev fotad av The Studio. Här är tre av de bilderna.. lägger ut andra varteftersom:)

Kommentera gärna vad ni tycker!

 






annoying



Fan vad irriterad jag blir! Jag ska försöka föra över en sak från mobilen via bluetooth, har en sån enhet på min dator, men man kan inte aktivera det? Inte IR enheten heller.. har setat och googla och fösökt men fan det går ju inte! Jävla piss dator.. Läste att andra som hade acer datorer med BT så hade bt:n inte ens fungerat, så de måste installera om drivrutiner, sen funkar det i några veckor sen ballar den ur igen..

Så jag dissar acers Bluetooth och IR funktion!







Dop på systerdottern



Den 19:e December ska du döpas och få ditt namn, Nellie Maria Judith Ekholm.
Och jag är stolt moster som ska få bli gudmor x2! (ska bli till Molly också, min brors barn:))

Ska stå framme i kyrkan, inte hålla i henne=( det ska gudfadern få göra.. undrar vad man ska ha på sig?

Dopklänningen är ju en hemlis!;p


Balklänningen var prefekt!



Snacka om att jag är trött fastän jag vaknade så sent!

Imorgon är det möte med balkommitén i alla fall! Det är Informationsmöte på morgonen, men det ska jag inte gå på.. för det är 09.30 och jag börjar 11.30.. så lite onödigt att åka in då.

Var ju förbi i västerås på Ruths, snacka om snygg klänning jag har! Fick pröva på en som är en annan färg men exakt samma modell! Jag ska ju ha ljusrosa, och denna var vinröd. Men den satt som gjutet på mig! Så jag hoppade den första klänningen och tog denna istället! Som ingen annan har fått se, och hon kommer inte visa den för någon annan heller, v.i.p ;) haha!



Sen morgon

God morning sunshine.. Blev ingen skola idag, ska snart till Ruths i västerås.. efter det ska vi förbi ursulas också kanske! Bara för att titta lite på vad de har. För er som inte vet så har de balklänningar och sådant där också.
..och det där med god morgon, sant faktiskt! Var nyss nere och åt frukost med älsklingen, vaknade kanske 13.30

Ska kila lite film nu med jimpa!

Svininfluensan



Måste bara visa en sak,

Titta på hela!

 

Ska ni vaccinera er? Jag tänkte göra det från en början.. för att vara på "den säkra sidan".. men jag missade den chansen att göra det i skolan så jag skulle gå till husläkaren men han har haft semester. Tur är väl det, eller?

Om man nu väljer att tro på detta klipp om att de vill minska befolkningen.. kan människor verkligen vara så grymma? Jag vet inte vad jag ska tro, visst, vet människor har vart grymmare men i alla fall.

 

Jag väljer nog att hoppa vaccinationen mot influensan, dels för detta klipp och dels för att jag har hört att sprutan gör jävligt ont att ta.

 

Läste här om dagen att en 5 årig pojke tror jag det var hade kollapsat efter sprutan. Och tidigare att en liten tjej hade dött av svininfluensan, och hon hade inga andra sjukdomar.. men jag tror att det kommer komma fram att hon hade någon ärftlig sjukdom som gjorde henne lite svagare än andra och mer i en riskzon.. Men vad vet jag? Detta är bara vad jag tror... Men nu har jag i alla fall bestämt mig! Ingen i min närhet har varken haft eller fått influensan, ingen kommer nog att få den heller, peppar, peppar. Tar jag sprutan vet jag att jag kommer få biverkningar, kanske dö?! Tar jag den inte, vet jag inte om jag kommer få influensan och jag kommer inte att dö!

 

Även om sådanna gubbar har fel, som att jorden ska gå under och en massa sånt om att ett visst datum de räknat ut så har det inte hänt? Men vem vet? Nästa gång det kanske händer? Så detta klipp kanske är sant? men man ska ju inte tro på allt som sägs bara för att en människa har fått en idé.. Man vet ju aldrig vad man ska tro!

 


Andra avenyn

 

 

Min och mammas mat. Mamma som dukade så fint;)


Nellie har vart här idag med, emmy och ekan också.. men de sov. Så jag har gulligullat med henne, matat osv.








Just nu ligger jag i sängen, Jimmy sover redan som en strandad säl. Ska kolla på det senaste avsnittet av andra avenyn nu tänkte jag.
Kom på att det kom ju faktiskt ut idag.
Så ser min kväll ut, kommer väl tvärdäcka efter det, så godnatt!








Dagens outfit

 

 

Min nya pälsjacka från H&M
Lite kyligt, skulle ha haft en sjal!

Under: grått linne, svart tunika från gina. Svarta satin byxor från gina och mina lårhöga stövlar med snörning.

Usch vad feta mina ben ser ut!:O


Slöar



Sitter och tittar på tv.. Brooke knows best.

Har hållt på och flyttat alla mina gamla blogginlägg till olika kategorier ska fixa så man kan trycka på flikarna också.. just nu kan ma ju bara trycka på de flikar som det finns en sådan kategori till och det finns inlägg i.

Snart mat, kyckling, pommes och bearnaisesås!


ska fixa tvätt nu..

Sitter i skolan



Sitter i skolan just nu, har samhäll.
Fick tillbaka våra uppgifter och måste skriva om och lägga till massa åsikter, orkar inte. Men det är bara att göra så har man det gjort.

Efter samhällen har vi prov/läxförhör i vårdpedagogik, pluggade lite innan samhällen får väl se hur det går. Ska plugga lite efter jag skrivit klart samhällsuppgiften också.

Back to work!

TRÖTT



God morgon! Sovit gott? det har inte jag, men däremot så drömde jag? att min käke låste upp sig så jag kunde öppna munnen fullt ut! Tror faktiskt det hände på riktigt också, för det knastra och hade sig när jag rörde käken då.. men vem vet? bara john blund;)

Ett litet schema för denna vecka:

Som ni ser, på lördag är jag free to go! Så bara att hojta till om det händer något!
nu ska jag till skolan!
/E.

Carpe diem



Nu har vi hämtat min jacka! Inte lika fluffig som i affären, så jag (eller rättare sagt mamma) får burra upp den lite med en pälsborste.

Mamma klagar över alla mina stavfel, sådanna små. Men så blir det när man har lite för bråttom och om det inte finns rättstavningsprogram.. det tycker jag är lite dåligt. Det var bra på blogspot, för där hade det sånt, så man såg om man hade skrivit t.ex. "jga åmr bar" "jag mår bra" Haha! Dåligt exempel, men nu fattar ni i alla fall vad jag menar;) Ska försöka bättra mig och inte ha så väldans bråttom.


Idag efter dansen var jag och Elin ner på gymmet och solade, ska sola imorgon med.. hinner inte på onsdag, därför vi tog imorn. På onsdag ska jag till Västerås och kolla på den nya balkänningen.. Undrar hur den ser ut? Mamma är minst lika ivrig som jag, om inte mer;)

Och jag blir så förbannad på att jag inte kan ladda upp en profil bild! KOmmer bara upp en sida när man försöker att man ska trycka på ladda om sidan eller vad det nu står.. Pritty enoying.

Hör nu att jimmy är påväg, ska springa ner och hoppa in i duschen, cya natti!
/e.

Fika dags

Nu blir det farsdag fika i efterskott med brorsan och hans lilla gosse anton, mamma och jonne. Pappa också, naturligtvis.

Var i skolan idag, hade dans i tre timmar. Skapligt trött jag blev i vaderna idag sista gångerna.. Men den nya dansen vi kör på är grymt rolig!

Skriver mer sen, fika time!

vad ska man skriva här?

Nu ser ju bloggen hyffsad ut!

Tror ni att jag gick när jag sa att jag skulle eller? Haha, nä nä. Var nyss nere och duschade med pimmy-pöö. Han kom hem runt halv 1, då slutade jag med att fixa på bloggen. Svårt att slita sig? ah..

Tänkte bara skriva godnatt, så godnatt=)

Under uppbyggnad

Usch, nu håller jag på igen.. vet inte hur länge jag suttit här, men det ser ut som skit på bloggen just nu i alla fall. Plus att jag inte kan ladda upp någonprofilbild? huh...

Har vart ner och ätit mat, ska gå ner och fika lite nu, efter det blir det duschen sen hopp i säng! Tror jag;p
Blir aldrig sm planerat med lilla Eveliina! Undrar när jimmy kommer hem då? Mitt comviq kompis är ju slut, och har ynka 2 kr kvar som jag ska ha i nödläge! haha.. dumma mig att jag kom på att man kan gå in på FB på mobilen, det är det som snott alla mina pengar.

Sitter och lyssnar på spotify just nu Takida - as you die, sjukt BRA!

Undrar vad jag ska ha på mig imorgon? Hoppas man får sitt smink i alla fall. Om personen i sig vågar/orkar gå till skolan. Fick ju köpa massa nytt smink i Lördags eftersom jag inte kunde få det.. Men oooops ewy! man kan ju inte handla utan pengar? Nej just ja, det är ju därför pappas plånbok finns^^

En trött nellsan:)

Stolt moster/gudmor!

pälsväst -ar

Vilken tur att pälsvästar blev modernt igen;)

Har ju ett par på lager hemma, hittade dem när mamma rotade fram alla mina jackor och kasta upp dem på rummet när jag bodde hos min syster i somras!

den där gröna är väl inte så mycket päls på, bara kragen. Syns inte så bra men..

Jag ska inskaffa mig ett pälspannband också! Jag ska hitta ett!! Som jag har sett har alla hittat sitt på myrorna eller grävt fram det i sin mormors garderob.. Jag har hittat en skit snygg som en tjej redan har! I vit kanin päls GGGRRRR säger jag. Mamma håller på och gör en till mig här hemma, av en gammal pälskrage från en jacka, fiffiga lilla mamma;)

Det vore ju så snyggt om man hade en pälskrage, och fiffigt när man har knut ellet bara en hög toffs. NICE säger jag, tummen upp!


Denna blid från google, så snyggt pannband!




hard work work

Nu har jag jobbat och slitit, usch vad jag har ont i fötterna alltså. De där jobb-skorna är inte vänliga mot mina fötter.

Shit happens kan man nog säga! Ni vet, min pälsjacka mamma beställde? Nu har de sänkt den i pris.. Den kostade (när mamma beställde) 699:- och nu 349:- något sånt.. men vad gör man?



Nu är man medlem i IKEA family också! Jag och jimmy.. Får se när kortet dimper ner i brevlådan?

Grattis pappa på fars dag! Han fick en värdemeny av mig på donken, tippat? HAHA! Men.. har man inga pengar är det så=(

viva la vida

även om Coldplays viva la vida är bra så är Darins version så mycket bättre, enligt mitt tycke!




Kom hem för drygt tre timmar sen.. har vart på "fest" rätt värt? Nej.. var på förfest med syrran och ekan, där var det relativt roligt.. sedan gick vi till b&s där deras kompis hade födelsedags fest där.. skuller vara runt 100 pers där.. var ungefär inte ens 25:p haha fyfan. Så nu ligger jag här i min säng lite halv lullig och trött. Kul liv liksom!
Men, det ordnar väl upp sig, får vi väl se. För just nu ser livet/framtiden så jävla värdelös ut.

Vännerna försvinner mellan fingrarna på en och allt annat också.. såg en sak idag som gjorde att jag fick ett slag i hjärtat.. hm, jaja.. OM du läser detta.. Det låg på ditt bord i ditt lilla boende synd att läget är som det är just nu bara. Uppskattade det, trodde inte ens att jag skulle få vara med på/i något sånt:O well..



I fredags gick jag till skolan, tor ni att vi hade några lektioner eller? HAHA, nej. Har inte haft en enda lektion på hela veckan typ. Har vart så tråkigt att bara sitta hemma, men ändå mysigt att ligga och mysa med Jimmy hela dagarna!

Ruth's (företaget som jag ska hyra balklänning av) ringde i fredags också. De meddelade att min klänning kommer att bli försenad.. typiskt, va? Gud som straffar mig för att jag alltid är sen;-p
Men de kom med en bra nyhet i alla fall. De kommer få in en annan tidigare i hot pink, en kanske liknande.. förstod inte riktigt.. men ingen har fått sett den heller! Och kommer inte få se förrän jag har bestämt mig;-) Så hon bokade upp mig på den innan jag ens visste och direkt hon fick reda på de skulle få hem den! Hon sa att den var jätte vacker och skulle bli så fin på mig.. de hade två likadana klänningar i andra färger som jag skulle få komma och pröva på de närmsta veckorna, så jag och mamma ska in igen nästa vecka någon gång! Hoppas nu för guds skull att den är 1000 gånger snyggare än den jag redan hade bokat.. annars blir jag besviken! Det var ju inte riktigt samma färg som den andra, denna kommer att vara lite mörkare, dock.. men vi får se det i sin helhet helt enkelt!


Imorn blir det jobb och efter det ska jag bara gosa ner mig med jimmy-pimmy, bästa som finns MYS PYS!

Nu ska jag slå på en film och decka. Cya
/E.

Good morning sunshine

Hade ställt klockan på 10.15 egentligen.. men vet inte vad som hänt, har börjat vakna före Jimmy nästan helatiden nu. Vaknade 09.30 drygt, och kunde absolut inte somna om.

Ja, ska väl fortsätta att skriva från inlägget igår efter att stolen brakade sönder.
Igår så skulle jag egentligen vara "ledig" eftersom vi bara hade en liten lektion.. inte så värt att åka till skolan för. Men som sagt bestämde vi att vi skulle ha projektarbetet istället, så var i alla fall tvungen att åka till den där förbaskade skolan!

Under tiden jag var i skolan var mamma och pappa och lämnade min goose jacka på kemtvätt.. Två jävla veckor tar det. Och det är inte säkert att jackan håller sitt skick, den kan ändra färg vid dragkedjan och muddarna kan gå sönder. Den får ju som sagt inte vattentvättas.

Efter lite projektarbete följde jag med mamma nere på stan som var ute efter en party-top och en fars dag present till papsen. Men vi hittade inget.. prövade på en pälsjacka nere på H&M, men no money - no funny.
Vi åkte och köpte kladdkaka (slöa som vi är) sedan åkte vi hem. Efter det kom emmy och ekan och fikade lite. Då passade jag på att fråga om de vill följa med mig och Jimmy till ullared om ca. en månad! Och det ville de mer än gärna! Roligt=)
Så vi ska åka den 1 December hade vi tänkt. Hoppas det är ett bra datum!

Och efter ett tag ropade mamma på mig, hon ville visa vad hon hade beställt från H&M. Vad tror ni?;) Klart jag fick min pälsjacka! Hihi love you mami.

Lite senare kom Jimmy hem till oss och sedan åkte vi hem till honom där vi letade efter hans förbaskade körkort.. har varit borta en månad säkert. Och han måste ha det nu om han ska med på krogen på lördag! Hoppas vi hittar det!!

Nehe! Nu ska jag klä på mig och väcka Jimmy sedan gå ner och äta frulle, smarre! Sedan blir det skolan.

Världens bästa 07OPb
Ser ni mig?
(och som ni vet, högerklicka, tryck visa bild, för bättre syn=))
/E.

dunder och brak

Nu sitter jag här bredvid Jimmy och vi båda nördar, han spelar något spel och jag skriver bloggen och kollar runt på facebook.

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
jimmys datorstol gick just sönder...... hahahah.. jag orkar inte skriva nu, skriver imorgon!
Ont i höften jag fick av hans stol.. armstödet drog emot mitt höftben när jimmy föll ned på rygg.. usch vilken chock, sen asgarv.....
Nu ska jag dricka loka päron och sova,
godnatt!

Lördag

Hej, nu har det hänt en hel del kan man nog säga rakt ut!

Det blev ju lite festa nu i lördags med tjejerna. Satt hemma i början av dagen, gjorde inte mycket.. umgicks med familjen, kändes som att man var på dagis, seriöst! haha
Mamma och pappa var barnvakter åt Anton och Molly sedan hade min lillebror sin kompis där, syrran och ekan kom med sin lilla Nellie och baloo kutade runt som vanligt! Hel kalabalik..

Efter ett tag med bus och lek gick jag och börja fixa med mitt löshår, skulle ha lockar. Så satt och lockade det helt klart, sen väntade jag bara på att Emelie och de skulle komma och hämta upp mig för att åka hem till Oscar där vi skulle fixa oss helt. Så klockan gick, de kom, vi åkte.. halvvägs till arboga kommer jag på att jag glömt min locktång! Löshåret är krull som fan och jag hade helt spikrakt hår.. hmmm!! Arg blev jag på mig själv, alltid jag.. ska alltid glömma en massa, det där med att stressa är inte riktigt min grej, på jobbet går det utmärkt! Men inte hemma inte!

I alla fall.. messade anna som vi skulle hem till senare och frågade om hon hade locktång, men icke sa nicke. Smsade Jossan, hon hade inte heller, men hon kunde med platttång! Yes!
Så när det problemet var lös så sminkade vi oss klart och skulle bege oss hem till Anna, som bor en bit bort=P

Vi gick och gick, helt plötsligt kom vi in i en skog.. hm tänkte jag det känns lite bekant ialf, vi fortsätter! gick och gick... kom in på ett el-ljusspår.. ÖÖh vafan?! tänkte jag.. vi gick och Emelie sa åt mig att kontakta Anna.. jag skrev sms till henne och skrev att vi var vilse! Hon ringde mig och fråga hur fan vi hade lyckats.. vi la på och fortsatte gå. Såg bilvägen! ..trodde vi. icke sa nicke.. det avr bara oranga lysem mitt i skogen.. haha wtf är det här? sa vi till oss själva. Medans jag gick och sjöng "vilse i skogen vandrar vi omkring, vi vandrar omkring men vi hittar ingenting.." så såg vi en fabrik! Blev hoppfulla! gick lite snabbare.. VATTENVERKET! JJAAAA skrek jag! Anna bor vid vattenverket! Hihi, de kom och mötte oss och vi gick ner till annas rum och körde lite jag har aldrig och drack.

Efter det lockade snällis Jossan mitt hår med plattång, blev så fint! Tackar för det. Sedan bar det va hem till nelson (mimmis pojkvän) och drack vidare och hade det trevligt.. tills något hände så att min Goose jacka behövde åka på kemtvät............... säger nog inget mer om det! Arg är jag i alla fall.
Vidare hem till mimmi där jag fick låna en jacka sen följde anna och mimmi mig till stadskällarn dit de lämnade mig och så gick jag in själv!
Haha tänk er, jag gick på krogen själv.. det sög. Jag var arg och full så jag drog hem till Jimmy och sov!

På söndagmorgon vaknade jag som ett skott! Trots allt att jag bara sovit 5 timmar, så var jag superpigg och jätteglad! (Gudarna vet varför) så jag bjöd jimmy med frukost på sängen och allt, gullig som jag är=) sedan bar det av till jobbet där allt gick seg och jag fattade nada...
Precis när jag kom till jobbet kom jag ju på att jag hade svart(!) nagellack.. gick och frågade chefen om nagellacksborttagningsmedel, med det hade de inte.. så det vart saxen, igen! Usch mina naglar är inte vackra nu och nagelband sticker ut här och var och det gör fortfarande ont!
Efter jobbet åkte jag hem till Jimmy sen minns jag inte vad vi gjorde, blev nog film och sånt=)

Ska lägga upp bilder när jag får dem av anna! I promise



RSS 2.0