Natti

Home! Och nu ska jag sova! Ska sova hela dagen imorn... försöka går ju alltid?

Fördriver tiden

Sitter  här hemma hos Jimmy och ska snart in till stan, tror jag? Han hade väldigt bråttom hemifrån mig i alla fall..

Efter jag skrivit inlägget imorse så gick jag ner sen åket vi nästan driekt hem till mamma och pappa och åt frukost.. Jimmy hade redan hunnit tvätta bilen själv, efter det skulle vi ju som sagt in och träna, men då blev jimmy trött och så somna han i soffan och efter en stund gjorde jag det också. Vaknade, han gik ut med Baloo en sväng sen kom han tillbaka och sa att han skulle åka hem och hålla på i garaget.. Men?! Vi som skulle träna då? Nej, nej han "orkade" inte. Vadå orkar inte? Man orkar alltid träna fast man inte orkar så måste man! Annars blir det inget resultat ju! Men, men inte det lättaste att få honom att göra saker han inte vill direkt! Så he went home och jag sittandes själv hemma i soffan, tittade på surrikater på tv, "jippie"...

Efter en stund kom mamma och pappa hem så pappa var snäll och skjutssa in mig till gymmet så jag fick sola lite och träna ett kort-pass! 10 min på gåbandet och 100 sit-ups sen åkte jag hem och där var det mat som väntade! Sedan kom brorsan Jimmy, hans fru Katta och deras söta barn! Mina små gos änglar Anton och Molly!

Efter maten hjälpte jag Katta att platta hennes hår för de skulle ut på krogen! Sedan hoppade jag in i duschen.. och nu sitter jag här! Undrar när vi ska åka? Hm, kastar upp ett inlägg innan jag går och lägger mig förhoppningsvis. Skriver i alla fall godnatt;) Puss

här är den oranga klänningen, lite stor, som jag sa.. ser helt platt ut! Inte den jag ska ha, utan jag ska ha en liknande modell...
obs. inget smink har jag heller så är extra söt;)
(om du tycker bilden är oskarp/otydlig så högerklicka på bilden och tryck "visa bild")

God morgon


Nu har jag vaknat och ska gå ner och hjälpa Jimmy att tvätta bilen. Sedan, förhoppningsvis ska vi till gymmet och dra ett pass! Jag ska passa på att sola också hade jag tänkt, så man är lite läcker inför lördagen!

Sitter just nu och funderar över vad jag ska vara utklädd till.. En ängel, eller en katt? Hm, det återstår att se! Jag vet i alla fall vilka skor jag ska ha och hur håret ska se ut!

Nu ska jag bege mig ner, äta frukost och sedan ut i det kyliga lite blåsiga höstvädret!


Balklänning

Hello darlings! För att uppleva min exlusivt "snygga" bloggdesign så måste tyvärr alla ha webbläsaren Mozilla Firefox! Den bästa webbläsaren om jag själv får välja, ni kan för övrigt ladda ner den här.
För er som inte har den och inte ser riktigt hur bloggen ser ut så är det så att min bakgrundsbild lyser igenom inläggen lite smått..

Har fixat och trixat i några timmar nu.. men kommer förmodligen ändra hela tiden för jag blir aldrig nöjd för fem öre. Det vore bra om jga var värsta blogg-designar-freaket så jag kunnde sådant fullt ut. Jajaja whatever.


Det blev prövande av balklänningar igår, som jag skrev! Jimmy var inte magsjuk.. tur är väl det annars hade jag väl redan öegat och spytt som en gris. Undra vad det var..? Hm, aja. Till saken nu då, jag och mamma stod utanför Ruths i Västerås och väntade på att klockan skulle bli 12 så de kunde öppna. Yes tänkte vi, bara vi här så vi får välja lite.. Tji fick vi! Där kommer det ett gäng från min skola som också ska pröva balklänningar.. ååh.. tänkte jag, nu tar de alla!
Men klockan blev som sagt 12 och vi blev insläppta. Alla tog av sig skorna och sprang in. Jag med mina lårhöga stövlar satt kvar där på en stol och kämpade.. så jag kom sist, like usual. Där först men fick prova sist! Så stod där och tittade när de gjorde sina önskemål på färge och hon som jobbade där plockade fram olika klänningar till dem. Sen blev det äntligen min tur!

- Jaha, vilken färg hade du tänkt dig då? Sa experditen till mig
- Ljus-rosa! Svarade jag
- Okej..
- Jag vill ha en utan axelband också
- Okej så du är ute efter tub-modellen...
- Japp! Svarade jag och mamma instämde
- Och så vill jag ha mycket kjol på den..


Hon gick iväg en liten stund och kom tillbaka med en väldigt enkel ljusrosa klänning och sa att jag skulle testa den, sedan kom hon med en katalog och visade mig en klänning, gudarnas skapelse;) Den skulle de få hem i Januari.. En sprillans ny klänning från en ny kollektion! Men jag skulle prova på den ljusrosa för färgens skull, sedan tog hon fram en orange klänning, för det var ungefär samma modell som den i katalogen..

Så stod vi där och pratade om klänningar och sånt medans alla andra prövade och sprang fram och tillbaka. De hade bara tre provrum så jag fick vänta.. När det väl var min tur gick jag in och satt på mig den rosa först, väldigt fin faktiskt! Men för enkel för mig! Tyckte mamma också. Sen gick jag in och prövade den oranga klänningen, som var too big för me! Men hon kom och så höll hon in den dr bak så den satt som jutet på mig! Den var ju också fin! Men man såg att den var för stor så.. Men skulle ju endast prova för modellens skull! Experditen tittade på mig och sa, jag ser hur fin du skulle vara i den känningen som kommer hem! Du kommer älska den och den kommer att sitta så snyggt på dig! (hihihihihihi tänker jag)
Så jag bokade den klänningen som inte kommit ännu till januari, så jag har första tjing på den! Så den är min till 98% Om jag nu skulle gilla den! YES! jag kommer vara snyggast... eller?! haha

Lägger upp en bild i den oranga klänningen när jag har kabeln till mobilen, vilket blir när Jimmy kommer hem.



Denna låt sitter jag och lyssnar sönder just nu, good good är den.

Flo rida feat. Wynter Gordon - my lips like sugar


....

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1215966/ewygirl---ego-girl?claim=6p87az97uq3">Följ min blogg med bloglovin</a>

nattblogg

Hello bloggie, ska kasta upp den första inlägget nu på den "nya" bloggen!

Tycker det är lite kul faktiskt att jag gick tillbaka till denna blogg! Plus att jag skrivit mer i denna, och det här är ju trots allt min start-blogg från allra första början! Så med 9 månaders paus från blogg.se är jag nu tillbaka!
Och kastar mig direkt på layouten... vem vill läsa en ful tråkig blogg? Like mine.. men, jag jobbar på det.. så vi får se vad det resulterar sig i.

Dåså, har skum-läst lite bloggar nu och känner mig ganska pumsig just nu. Lika bra! Klockan är ju mitt i natten!
Ligger bredvid en magsjuk? pojkvän.. Han kräktes en gång.. får hoppas på att det inte blir en gång till för annars ville inte mamma åka med mig imorgon och prova ut balklänningar! Katastrof liksom;)

Har köpt nya skor skor skor! Så bra det är att handla men inte behöva betala, i love it! Men vem gör inte?
Nja, nu ska jag slå ihop datorn och sussa och hoppas på att älskling inte kräks något mer.. Jag bloggar imorgon om hur balklänningarna var;) ska försöka smygfota mig i dem också om jag kan.. om inte tanten är där och stirrar hela tiden, så att säga;)


Nytt försök!

Nu är jag tillbaka och gör ett nytt försök här igen istället! Får se hur det går denna gång.. vi får hålla tummarna (y)

vilken liten player jag är;) haha!

RSS 2.0