Sitter i skolan


Sitter i skrivande stund i skolan. Vi har lektion, men vi har inget att göra för alla är typ klara. Så alla sitter på face eller liknande.. hehe

Efter skolan så blir det att träna och sola! Ska bli skönt.. men måste äta något.. jag dör utav hunger och maten stänger när vi slutar denna lektion UUäääh
Efter träningen blir det ut till Jimmys föräldrar och rida lite på totton:)







Du skulle bara våga!!




ser ju ut som en tant... haha





Jag orkar verkligen inte stämpla dessa bilder...

Så du din fulla lilla ****** kan ju försöka ta bilder och tro att du någongång kommer att se ut som jag, eller vara som jag. För vet du, du kommer aldrig lyckas. Aldrig lyckas att nå upp till min nivå! Ditt fula skank


Ska lägga upp ett inlägg om lite vett och ålder och sånt imorn också.. så håll ögonen öppna!

Godnatt!



Söndag


Jag och Balken vart lata idag efter allt rännande

 

  • Var på dop
  • Chillade ute hos Jimmys föräldrar
  • drog hem till mina föräldrar
  • åkte och handla grillkäk till HELA familjen...
  • fattig chey:)

Jag är kung på att grilla!


Ett litet kollage från helgen..


 

Min kamera saknade batterier så det blev inga bilder med den, så tog dessa från en klasskompis. Får vänta på att fler bilder läggs upp på face så kan jag kasta upp dem här också!

(mamma, jag spexar på bilden, så tro inget annat! haha)

 

 


Söndags kväll!


Aaaaaha nu när man inte uppdaterat på hela helgen så kanske man ska ta sig lite tid att göra det nu en sånhär liten söndagskväll!

Ligger i sängen ch det är helt kolsvart i hela lägenheten. Babe är ute hos sig och håller på med sin bil och städar garaget?
På ta om bil så har Jimmy köpt en till mig! haha En röd liten golf.. och jag ska ju bara tillägga att jag blivit kung på att köra, så passa er.. snart är jag ute på vägarna medlappen i handen! YEE


Jag ska nu gå och städa undan lite skrot.. jimmy får diska.. imorn! haha
Sen in i duschen och sen ska jag komma tillbaka hit för att lägga upp några bilder från i fredags. Sen har jag ju vart och shoppat lite också.. måste ju självklart lägga upp bilder på det, men det får bli imorn! (kläderna alltså)
Sen måste jag kolla Bella&Tyra show.. missade det i torsdags!




Ses om en liten stund bitches!


fiieeestaa


Det blev ju tyvärr inga bilder igår som ni kanske såg. Kom lite saker emellan, men jag kan LOVA!! er att det kommer bilder från ikväll:)

För ikväll blir det grillparty hos Anna med klassen! Några boyfriends kommer också, inklusive min:) Ska bli nice!


Idag har vi haft nationella i Svenska B. Det gick väl bra, jag gick tidigare än vad jag trodde att jag skulle göra, sitter liksom alltid kvar till sist.. haha! Men det gick bra! Efter det kom pappa och hämta mig sen åkte jag hem till mor och far och käka mat, sen vart det in och handla lite grill-grejs och dylikt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig!


Paaartyypeeeooopleeee... ;)




Kort skoldag


Det vart ingen lång dag i skolan denna dag heller! Kom dit 12:45 och sen fick vi ett arbete att göra och vi var 5st i gruppen så vi blev klara på nolltid sen fick vi gå hem..ca 13:00, haha värt?

Sitter hemma hos mamma nu, vi tog lite macka och sånt och ny håller hon på med deras nya kyl och frys de köpte idag..
Om en stund så skjutsar hon mig in till jobbet sen hem igen för jag ska på ju som sagt på kalas!

Måste plugga på nationella ikväll också, usch vad jobbigt! haha



Ikväll kommer det också lite nya bilder på mig;) (så du, "linda" kan sno dem ännu mer och leka att du är lika snygg som jag)




God morgon!


Jag ligger här i sängen och som vanigt är Jimmy uppe med tuppen. Så jag vaknade när han gick upp, mn har bara legat kvar i sängen sen dess. Skönt=)

Ska bara tillägga att usch vilken träningsverk jag har...... men det kunde jag ha räknat ut själv att jag skulle få! Hehe



I morgon blir det grillkväll + vattenpipa + alkohol ute hos Anna i klassen. Kan inte bli bättre än bäst! För min klass är bäst! wiiiihooo.... undra om det blir lite planeringar inför studenten osv. ? Vi får se!

sommaren/vår 2009

Nej, nu måste jag hoppa upp ur sängen och klä på mig.. ska med bussen till skolan, sen jobbet en sväng, sen på Elias kalas, han fyller 3! Så träningen gav ingen verkan denna dag heller.... hahah

Ha det bäst!


Btw.. vad fan gör snön här??????


i love you♥


Usch fy blä vilken hemsk magknip jag har! En molande sådan, jag kan inte stå när den kommer, snappt ligga heller. Vad kan det bero på??


Idag hade vi en lektionpå en halvtimma, så fick sluta kl. 09.00 idag, rätt chill om ni frågar mig;) ja, vi hade ju idrott halv 3, men det gick vi och snackade med robban om, så vi fick ta våran timme direkt efter vi slutade den första lektionen! Och eftersom vi har chill lärare så får vi välja att göra precis vad vi vill (inom idrott, dock) de sista 6 veckorna som är kvar... (snyft...) Så jag och Elin har då valt att gå på gymmet, hur praktiskt är inte det på en skala från 1-10 så säg? hähä

Så jag kom hem runt halv ett och då hade gosplutt städat här hemma och möblerat♥ du är så söt!


Nu ska jag ta mig i kragen och diska.. blä.. tycker inte blä för att det är jobbigt, utan att jag tycker det är äckligt! Även hur lite matrester eller dylikt det kan vara kvar.. lika äckligt ändå.. nåja. Efter det blir det att fixa mys till älsklingen kommer hem från jobbet så han blir glad-are:)

Jag återkommer med en update om vad som händer i helgen! puss sålänge♥



Du.Måste.Tro.På.Dig.


Believe. Det är just det min tattoo står för. Att jag måste tro på mig själv

 

Undra om jag ska skapa en ny kategori? nej, väntar nog med det.. detta blir nig den enda, om jag inte hinner radera det...

 

 

Vissa dagar kan jag gå och tycka att jag är så ful och så jävla värdelös. Sedan andra dagar kan jag tycka att jag är så jävla snygg så att jag nästan bara vill slicka på mig själv när jag ser mig i spegeln (haha..)

 

(obs. jag skriver inte det här för att få bekräftelse eller något liknande, jag vill bara få det ur mig)

 

Men som de gånger jag tagit upp att jag känner mig ful, eller då jag inte riktigt uppskattar folks kommentarer och komplimanger kan vissa folk bli riktigt irriterade på mig för att jag inte inser "hur fin och vacker och snygg och söt och perfekt jag egentligen är".. när det blir så kan jag näst intill bli lite arg. För jag vet att jag inte är världens snyggaste eller sötaste, som ni/du nu står och säger. Jag vet att det inte är sant, men jag vet att jag inte heller är världens fulaste. Men ibland känner jag det som så, båda delarna. Men grejen är den att jag tar aldrig åt mig, för säger någon till mig att jag är fin, när jag känner mig fin, eller ful eller jämnlik som alla andra.. ja, då känner jag mig inte fin. Visst låter det sjukt?

Nu menar inte jag att folk ska sluta ge mig komplimanger, erkänner bara lite stuffs.

 

Gud, allt blir bara krångligt när jag ska försöka formulera det här...

 

 

Jag har träffat en människa i mitt liv nu som fått mig att kanske tro mer på mig själv, och som sagt att jag ska uppskatta det fina folk verkligen säger om mig. Visst, jag kan ta åt mig till en viss del. Och okej, jag kanske verkligen vill vara så där jäkla supersnygg så att alla tappar hakan när de ser mig (typ), så jag skulle ju vilja ta åt mig av komplimangerna, jag skulle ju egentligen bara kunna göra det och gå runt och tro att jag är världens snyggaste tjej. Men nu kan jag ju inte det. Pga. mitt kassa självförtoende, och för att jag vet att jag verkligen inte är det... haha, men hur jävla kul skulle jag då vara på en skala från 0-100? Alla skulle verkligen rå-hata mig. Tycka att jag är en bitch. Visserligen gör de flesta som inte känner mig det ändå. Men här ser ni, the confessional moment.. JAG ÄR INGEN BITCH! Även om det verkar så, jag är världens (okej, kanske inte) snällaste människa och jag är blyg, som fan vid vissa tillfällen.. gulligt kan vissa tänka då. Men det är det fan inte, det är mest töntigt. Kan helt ärligt inte förstå hur jag kan framstå som en bitch i era ögon.

 

Vissa dagar kan jag tänka t.ex. att "shit.. jag måste vara den snyggaste människan här och det måste alla andra också tycka"

Och OJ vad alla som hatar mig eller har något emot mig kommer klaga nu, hur fan kan folk säga att du är snygg? hur fan kan du ens tycka det själv? I dont give a shit about you! Antingen är ni bara avundsjuka, eller så tycker ni på riktigt är jag är riktigt jävla ulgy:) Det är också det som är så konstigt, att jag inte tar åt mig av det fula och dumma folk säger heller.. bara om det vore någon nära som sa något "dumt" eller ärligt tar jag åt mig. Men det är väl i regel så det också ska vara. Men det spelar ingen roll om t.ex. en nära till mig säger att jag är fin, eller att någon random säger det till mig...

 

Jag fattar inte att självförtroentet kan vara så jävla svackigt? Tänker jag så för att jag vill att det ska vara så? Säkerligen..

Jag kan blir riktigt jävla avundsjuk på personer jag tycker så sjukt snygga. Och det är då mitt kassa självförtroende stiger.... sluta vara så snygga vissa folk, ni förstör för mig själv "haha" skämt åsido.

BELIEVE, BELIEVE!

 

Fan jag suger på att formulera. Men jag hoppas att ni iallafall en gnutta förstår mitt "budskap"?

 

Idag känner jag seriöst, fy-fan vad fuuuuuuuuuul och äcklig jag är (nej jag har inte mens och ska inte ha det heller)


 

liksom? vad hände? haha..



 


Vad hände liksom?


nej fy. Jag vill flytta till stockholm där det händer lite mer grejer


Släng er i väggen - FÖR VI ÄR BÄST



Jossan, kom hem - vill ha någon att snacka massa skit med♥

Idag har jag jobbat, efter det vart det en snabbis till västerås och efter dem hem till mamma och pappa, hälsa lite på Emmy, Ekan och Nellie. Sedan hem till Jimmys farfar för han fyllde år och käka mat. Nu ligger jag här som en proppmätt padda och gör absolut ingenting. dö trist, men spnt är väl livet antar jag...



 


Latmask


Åh, vad jag känner att jag sviker er, mina kära läsare.


Jag uppdaterar inget! Men det ska det fan bli ändring på.. det ska vi tillsammans se till;) Men då måste ni ju börja kommentera mera och peppa mig? sprida min blogg vidare osv? hahaha... visst, visst??;)


Idag följde jag med Jimpz på arbetsintervju, det gick bra! Efter det drog jag till skolan och gjorde lite uppgifter och efter det vart det ett ben-tränings-pass med Elin, och efter det sola! Vi får se vad kvällen har att bjuda på.. är riktigt sugen på party.. men ack så jobbar man hela helgen, men ska vara glad för det.. för jag behöver verkligen mina pengar!

Balen blev betald idag också, skönt att ha allt sånt överstökat. Nu är det bara min studentklänning som fattas.. hoppas fan den hinner komma hem i tid! Och Emma sa idag att vi får våra studentmössor om 2 veckor. Men om jag har hört rätt, så skulle vi få mössorna betalda av kokard om vi inte hann få dem innan den sista April? Och om 2 veckor, är det Maj. Hoppas fan.. haha

Ska se om jag kan kasta upp några bilder här.. ser så tomt och trist ut ju:) Nu är det vår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (okej, vi bortser från snön imorse)....


Ska man konvertera sig till brunett till studenten tro? Är riktigt inne på det, Men blond, det ska jag vara på balen ialf! Vad tycker ni?




Sol sol soool


Tjenixen

Jag vet att jag inte bloggat något nu de senaste dagarna, men det är ju så att skolan har börjat och jag har ju lite att ta igen så det är sånt som stjäl min "dyrbara" tid! Haha.. Men det är snart åtgärdat!

Jaha, så det vart skolan i måndags, chill dag. Man märkte i alla fall att våran klass vart ifårn skolan i 6 veckor.. fy vad vi härja runt, hihi
I tisdags så var skolan också helt ok.. var på studiebesök på värmevärket och så hade vi besök av Livets Ord.. haha jadu, vad ska man säga? Ganska manipulativa människor. Helt sinnes

Just nu sitter jag hemma hos Elin och vi ska snart ner på gymmet för att sola. Efter det ska jag på informationsmöte, eller vad man nu ska kalla det för, med jobbet. Så efter det får vi väl se vad som händer... jag hoppas på käk! haha..



Idag ringde också frisören för balfrisyren. Så jag ska ner dit nu någon dag och bestämma lite mer om hur det blir..

PS. Jag bara älskar det soliga vädret

Puss på eeeeeeeeeeeeeeeeeeer!♥



Grillkväll!



I helgen har det inte hänt speciellt mycket, bara jobbat och umgåts lite med, jossan, mimmi och dem:) Och det har vart mys! En helg utan alkohol;) hahah...
Blir samma visa nästa helg, för jobbar då också!

Just nu håller vi på att grilla, Jag, jimmy, jonne och moa. Ska bli smarre!


Imorgon är det skola och usch vad jag har saknat den=D
Men jag kommer nog ångra mig lika fort.. haha

Puss på er nu är det KÄK



chill night


Myspys, Jossan och Mimmi drog nyss hem. Så nu sitter jag här själv i min ensammaste ensamhet! häähhähäähähhä

idag har jag vart dutti och jobbat, och imorgon, och på söndag. Sen är det den efterlängtade skoooolaaaan. Hoppas vi får våra studentmössor!!


hinner inte skriva mer, ska ut:) Puss på er uppdaterar när jag kommer heeeem




vad i...?


Nej, vad f*n gör jag uppe nu?

somna snart.. kanske? John Blund vart är du?


 

 


Tävling




http://www.fashionbox.se

Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis.






Hiss/Diss


HISSAR


- Mina nya snygga, söta, underbara, förstående vänner!!

- Självfallet mina gamla vänner också

- PEACE&LOVE 2010

- Våren som äntligen kommit till Sverige

- Alla höjdpunkter som väntas......

-Min bästaste pojkvän♥

 

 

 

DISSAR


- Alla moln som döljer solens härliga strålar

- Alla mina jackor/skor som bara försvunnit? Det får en diss tycker jag

- Räkningar.. det är jag nog inte ensam om!!

 

 

peace

 

 


Schliten/chey/rullar/in






Bjuttar på lite bilder, hur jag ser ut idag. Bara allmänt mys med a real bad hairday om jag får tillägga det aoch!




Kväll


Nu blev det helt plötsligt kväll och jag sitter här hemma i lägenheten själv.

Lagade mat med älskling och lillebror och det blev mer smarre än vad vi alla förväntat oss! Vi är ju riktiga mästerkockar i kökte vi baby, 5 på den!

 

 

Jag och Elin sitter och diskuterar att det snart är köpingsyran, vilket innebär å-race för 3-orna. För er som inte vet vad det är så ska jag förklara lite närmre. (Detta är bara av de erfarenheter jag hört och sett dock)

Varje klass som vill vara med (treor), ställer upp och bygger en båt. Man måste alltså bygga den, man kan inte ta en färdig gummibåt, t.ex. Sen ska man kasta ner den i köpings smutsigase å.. (typ) eller vadå typ, den är skit äcklig. Går mitt i stan. Sen kör man race mot de andra treorna, och som alltid.. den som kommer först - vinner!

Och ni kan ju själva tänka er.. spralliga treor som snart tar studenten, det är sommar.. och förmodligen en del alkohol inblandat.. detta kan ju bara inte sluta roligare!

 


Slänger upp en liten låt här också mitt i allt;)

 

 

 

 


Ja, nu fattar inte ni ett skit av vad jag skriver, men måste bara lätta på trycket lite..






Att man egentligen kan störa sig så mycket på en människa som man inte ens orkar med att tänka på för hur falsk den är. Jag fattar inte, sitter och stör mig på dig, hur du beter dig, hur du undviker.. Att jag ens orkar ta upp och skriva det? Nej, jag har fattat nu vad du går för och det är över där.
Jag har andra, som är så jävla mycket bättre än vad du är, som faktiskt bryr sig och inser vad en äkta vän är, som tar vara på det som dom har, som vet när man ska säga ifrån när andra i dennes omgivning gör fel mot en själv och ens vänner... nej, usch nej.. inte ens ett ynka förlåt.. inte ens en uräkt. Bara le och spela dum. "Äkta vänner".. eller? Du försöker inte ens, så jag lägger ner.. eller, det gjorde jag för ett tag sen. You're goneeee







Hon ger sig ju inte heller

Där är min "stalker"s nya msn!! Hon "Linda"



Hm.. vilken blir det nu då? ;)


Ja, ni. Kan ni gissa vilken klänning det blir? 1, 2 eller 3?

 

 


på landet


Sliten tjej igår.

- tunika från H&M

- Majas halsduk, vet inte vart ifrån? haha (jävligt skön)

- Vanliga svarta leggins

 

 


Sitter just nu ute hos Jimmys föräldrar. Han och lillebrorsan ska fixa Jimmys bil och jag sak göra min läxa..

Imorse (när jag blev väckt) så hade jag så förbaskat ont i huvudet, usch:( det är nog för att skolan börjar närma sig, haha..

Nu ska jag leka runt lite i PS, ska göra några headers till andra, på tiden att man börjar:p
Sen blir det läxa....





hemma nu


nu är jag hemma igen efter en kväll med tjejorna:)
Har ont i magen och huvudet som fan:(

Har krypit ned i sängen bredviv baby och ska slå på en film att sussa till, natti på er! ♥



kvällens planer


Ikväll ska jag umgås med Linnea, Mimmi, Jossan och co. Ska bli nice!

 

För övrigt har jag inte gjort ett dugg idag, duschat. Men det var väl inte intressant? hehe..

 

 

 




God morgon!


(mamma och pappa, ser ni? ingen piercing! haha)


Idag så vaknade jag ju inte riktigt lika sent som igår ialla fall. Däremot somnade jag jävligt sent..

 

Tänkte skriva ut alla comunitys jag är medlem på.. så om folk sett mig på andra eller samma, med ett annat namn på, så vore det gos om ni sa till mig

 

Blogg.se - ewygirl.blogg.se

Facebook - Eveliina Helli Sofia Anttila

Bilddagboken - ewygirl

Lunarstorm (haha) - ewygirl

Kamrat.com (hahh) - evelajina

Msn - är jag inte så dum så jag ger ut till vem som helst, så det kan ju ni ta lärdom av:)

 

 

Ha en bra dag:)

 

 

 


God night!


Idag har det verkligen vart en riktig lökardag. Jag, jimmy och min bror som sov här sov till kl.14.. haha
Men gud så skönt det var!

Nu sitter jag och brorsan här i soffan och kollar någon sugig film på 5:an. Ska gå och lägga mig alldeles strax, skulle bara uppdatera lite snabbt och läsa lite bloggar sen är jag redo för natten!

Tog fram min knallrosa vårjacka idag. Fan vad folk stirrade på mig på stan, haha



Ökad statistik =D


Välkommen nya läsare. Hoppas ni trivs och vill stanna bara.. och att ännu fler hittar hit:)

 

 


Måndag


Nu blir det att fixa sig litegranna sen åka och handla lite! (dock inte kläder, utan mat hem till kylen) suck

Vi hörs senare mina änglar♥



!%&*^!#/(!)#


Jag ska fan gå i ide känns det som..

Nu vill jag bara skriva en massa fula ord, men jag hoppar det. För det ser ju inte så bra ut utåt.. haha

 

 

 



I ROCK, YOU SUCK


Bilderna från studentfesten lägger jag upp imorrgon, det blir så jobbigt att sitta och "vattenstämpla" alla bilder..


Jag har en update på my twin Linda, ni vet? haha. Om inte så kan ni läsa inlägget om ni klickar här...
Fick tag på "hennes" mobil nr, så jag ringde "henne" men "hon" svarade inte. Sedan fick jag ett mess där "hon" undrade vem jag var, och tanken var att jag skulle lirka till mig lite info, om hon hade ny msn, blogg osv. Med det höll inte, jag är för förbannad. Nu har "hon" stängt av mobilen och är rädd som en liten gris, för det hoppas jag. Jag vet att du läser detta. Din fega fula sak. STEG FÖR STEG!

Alltså, "bruden" har hållt på i över 2 år. "Hon" har setat och pratat i tele med folk och de har verkligen trott att jag är "hon"? Det här är en så jävla sjuk känsla så ni anar inte.
Det har ju hänt förut att folk har tagit mina bilder på snyggast, lunar, pa, bdb och kamrat och även msn. Men det här är ingenting att mäta sig med. 2 år?! wtf is the problem....




Helgens bravader



Som sagt, igår var det party som gällde:) Och ni som inte sviker, är bäst i världen! ♥

Var hemma hos mig och spelade ölspel, pratade, spårade med bilder, spårade allmänt och sånt ni vet?
Efter det drog vi vidare på krogen jag kom in gratis (för jag är så olagligt söt) och mimmi hittade 200 kr på dansgolvet. Kan det bli bättre? haha
Det blev dans, såklart. Och ca. kvart i 2 gick vi till fellini och mingla, haha
Sen kom min älskling och hämta mig. Imorse när jag vaknade kl 8 kanske mådde jag som en liten prinsessa. The girl who never gets a hungover! (peppar, peppar) haha så många som är avis på det.

 

 

 

 

 

 

 

Ah, mobba inte mina gnagartänder nu bara... haha.

 

 





Min fina lilla familj


Haha, söta vi är

Nu ska vi åka till e-tuna! puss på er, kommer hem sen och lägger in bilder från studentfesten och från igår!

 

 

 


Idag


En härlig promenad med Baloo och min älskling i det fina vårvädret ♥

 

 


Partiiieeh


Nu blir det party!

 





Glad påsk!


Glad påsk på er alla!

Idag har jag och jimmy vart hos hans farmor och käkat påskmat:)


Ikväll är det inflyttningsfest som gäller, sen källarn. Ska bli nice!
nej nu ska jag nog gå och fixa mig, det börjar bråska:p



SES!!!



Känner mig så arg, så irriterad, så kränkt och maktlös!!!



http://linduusen.blogg.se bloggen är nere nu, polisanmäld. Men fan, detta är ju inte första gången heller, men den här har hållt på i över 2 år! Hon hade bilder på mig, som jag inte ens har själv på min egna dator. Ett tag misstänkte jag en utav mina vänner, men varför skulle den sjunka så lågt?

Hon/den/det hade som sagt bilder på mig, på min pojkvän, på Baloo, på mina vänner och familj.





Ni vill ju säkert veta hur jag fick reda på allt detta?




JAG ÄR SÅ IRRITERAD! Är folk så jävla fula och missnöjda med sig själva? Den här personen hade 700 besökare om dagen, med mitt ansikte utåt. Fy fitta. Jag vet att du läser detta nu, du är vän med mig på face och bilddagboken... hur kan du vara så falsk? Du snackade om i "din" blogg om att du inte gillade falska människor och jag vete fan allt du satt och snackade massa skit om! Du pratade nog om dig själv din fula jävel, bara jag fick tag på dig.....

[email protected] är "hennes" msn..









hejsan hoppsan!


Nu mår man bättre, efter en iskall dusch och en promenix med Baloo i det fina vårvädret! Ska lägga mig nu i sängen med en bunke chips och kolla Bella&Tyra show, missade ju det igår!


Längtar efter att klockan ska gå så Jimmy kommer hem från jobbet och vi kan åka hem till mamma och pappa på påsklunch ♥





ops


ojdå, jag är visst lite bakis;p

 

 


YEEESS


Nu har mor och far köpt min balklänning:) den hänger här så fint och tittar på mig!

Ikväll är det studentferre som gäller, tagga till det! Yeeesbox


Hörs senare, pussen



natti, natti


Nu ska jag och min fina älskling lägga oss och sova [:

 

 

 


RSS 2.0