Duschen kallar på mig

Japp, det gör den.. skulle ha duschat för 2h sen. Men men, alltid jag:)
Har setat och kollat på My super sweet sixteen.Man kan ju erkänna att det inte hade vart fel att vara i deras skor;)

Om en stund ska jag in till Köping och hem till min "klasskompis" anna;) Hon ska flytta till öret så hon har utflyttningsfest, men nyktert blire för mig:)
Jag och bästa anna grön<3

Sämsta bloggen



Eftersom margot korade min blogg till den men värdelösa förr-förra helgen så känner jag att jag måste skriva lite bara för det;)

Förr-förra HELGEN VAR GÄNGET UTE I ÖREBRO OCH DET VAR UNDERBART HÄRLIGT ROLIGT! oj caps, orkar inte skriva om haha. Men ialf, vi var ute på Strömpis som hade premiär på vinterträdgården och det tältet sög:) bara trance och thecno musik, not my stile direkt.
Men för övrigt så hjälpte precis alla till med att göra den där kvällen lite extra speciell på alla sina små sätt och vis! Bäst var på max när Josso skulle ge ut sitt mobil-nr till någon random: 08 702 00 90 (nummret till efterlyst) haha, han tog det helt seriöst och skrev upp det tills hans polare hejdade honom. Sen spårade alla i bilen påväg hem:) Jag och Jossan kom hem runt fem:) haha..

Dagen efter blev det källarn, och det var sådär.. det dög:) kul att ferra med lellanet lite, var ett tag sen!

Helgen efter mins jag fan inte vad jag gjorde, fick feber och huvudvärk, carro ramla av sin häst och fick åka pling-plong taxi sen kolla jag film med Anna och Mickis, sen träffade jag nemo och jockiboi.. helt sjukt värdelöst=) (nemo och jocke alltså)

Denna vecka så har jag bara tagit det lungt, blev lycklig när lönen kom, och ledsen lika fort för den tog slut.. sadness. Köpte lite prylar åt glen, sen en jacka åt Jimmy etc. inte ett skit till mig själv=(



Vill flytta.. och det är NU!

åver änd åut

 

Kom just på att jag har en kavaj att hämta ut.. ååh.. papii? i know you want! haha

 

 





edit:


Nej men, lite roligare kan man väl vara? Inte för att min hittils värdelösa dag har varit toltalt helt värdelöst ovärd att berätta om:

Huvudvärk
Mockat och fixat i stallet
Ätit kakor..

Ja mer bestod den inte av;) Ska om en timma eller så ut till Elin och Robert i skedvi och sova där, ska bli fun.. kanske spela lite mario så Elin kan dampa på mig mer för jag är så KASS på super mario:) hur man nu kan vara det..


Lite bilder från i fredags då, som jag lovade

Anna och Sara

Jag och Anna

Jimmy, Anna och jag

Jesper och jag

Jag och lillebror

 

 


Veckan har precis börjat


Jag längtar tills fredag.


Slut.



Sitter och tittar på tv


Sitter just nu och kollar på Ullared på tv, dom där systrarna är ju lite speciella haha
Ska snart hem till mor och far min och hämta en tv:)

Helgen var jättebra och kul, förfestade hemma hos mamma och pappa med lite sköna peps sen ut på b&s men det besöket varade ju inte länge för babe mådde lite dåligt;) haha.. Längtar tills i helgen då vi ska ut på strömpis i Örebro med hela ligan.. Och så fyller ju Maja 18 på torsdag! Stora tjejen;)


Ska hämta kameran hos mamma och pappa så ska jag lägga ut lite bilder från helgen nu ikväll:) behövs lite nya blider här i bloggen tycker jag, eller?;)


Pz


Jag... ska.... börja...



BLOGGA IGEN:D


Så många som klagar över att jag aldrig skriver för de har ju tydligen inget annat för sig än att sitta här och spana på mitt överintressanta liv så jag har väl inget annat val;)


Idag ska jag till öret med Anna, Lars och min Jimmy! Det ska bli kanoners. Imorn ska vi ut och fira Anna-panna för hon fyllde ju 18 igår och där var vi på kalas och fick en massa smarre:) Grattis igen till dig gumman!


Och så har jag ju hittat häst nu, tror inte jag skrivit det, va? Glen Bank heter han:) en D-ponny ursöt gammal gubbe:) Funkar hur bra som helst till mig.


Brun: Glen, Svart: Nova






RSS 2.0