Hej

Jag heter Eveliina och detta är mitt riktiga jag.





Nää Blev du ledsen nu Evo? Thihih

sweden


Jag nu är jag hemma i sverige igen, efter en dag i norge, haha Vi fick jobet, men de glömde ju dock att berätta att det bara var extrajobb och att det varade i ca. 1,5 månad? Man ba, ah.. så vi drog en glide på stan i Oslo, gick vilse "hemma" i lilleström och åkte hem med en efterblivna osköna bussen kl. 23 samma kväll. Men det var soft, semestra lite i Norge med Jossan.. och oj som vi garvade åt allt och alla.

Gå in på Jossans blogg HÄR och läs lite extra om vad som hände i norge;) Jag har även beställt hem ett par shoes som kommer i mitten av maj.. men det är ju sommardojer ändå, så=)




Snart drar vi



Oh, imorgon natt åker vi.. jag och Jossan. Vi ska sitta i buss i 6 timmar, kill me. Tur att man har datorn och dongel, hehe. Någon som vet om dom har vägguttag på bussar?

Nu ska jag till stallet, btw så har världens bästa Anna och Mikaela val att hjälpa mig med Glen medan jag är i Norway:) Thanks girls!




arbetsintervju



Sitter hos syrran, ska snart hem och sussa och kika film. Var hos Maja igår och softa lite, åt massa godsaker så vi näst intill spydde ner varann;)

Fick förresten reda på här om dagen att jag och Jossan ska på arbetsintervju i Norge på samma företag samtidigt nu nästa vecka.. hehe Spännande vill jag lova, magen pirrar som bara den.




stackars



stackars mig och maja... vi drunknar...





Kärlek till denna låt






Norway



Då har man börjat söka jobb i Oslo då.. spännande;) Jag och Jossan drar, för hoppningsvis, om vi hittar något!

Jaha, denna dag då.. den har bestått av stallet, sen kom Linnea och co. för att Linnea skulle testa min balklänning hon ska låna på sin bal:) Skit fin blev hon i den, verkligen!
efter det åkte jag hem till mor och far där vi hade besök av nellie emmy och ekan. Sen hängde jag och emmy med pappa som skulle handla golv, i västerås.. JAG KÖRDE.. på motorväg!! haha lite creapy. men jag var duktig, tyckte jag=)pappa sa dock att han hade ont i magen, hahahah stackarn.

Hörrni, norway. Anställ mig, jag är söt och osminkad!



Linduusen



eller vad du nu hette? ni minns hon som lådades vara jag i över tre år? hm, jaja.. har fått reda på din ip adress nu, (och ja jag antar att du läser min blogg din stalker..) vet alltså vart din brevlåda bor!! up****a.



ett litet urdrag ur hennes dåvarande blogg: http://linduusen.blogg.se
här är också ett blogginlägg om hur jag fick reda på henne: http://ewygirl.blogg.se/2010/april/kul-att-jag-ar-
kandis-fast-jag-inte-vet-om-de.html


btw. har märkt att längre bak i arkivet på min blogg så har ord hoppat runt inläggen ser cp ut, men men har väl blivit så när jag bytt design.


sleepy time



Nehep! Nu ska jag sova lite, imorn ska jag fan in och sola och bli snygg till helgen. Bästa Jossan fixade mina naglar idag också, HEHE tack som fan

Lite finslip kvar bara:)




du verkar ha gjort ditt val nu. jag likaså. THAT'S LIFE YOU KNOW! woopwooop


kbk

Ska klä på mig och glida vidare till stallet. Efter den vistelsen ska jag hem igen fixa lite sen in till staden man älskar att hata mest! Får se när jag kommer hem därifrån?! :)





ed hardy




nya keppan

RSS 2.0