roadkill

ursäkta mig, men jag tycker det är fett lame när någa no lifers sitter bakom sina små pyttebloggar och tror dom är såå stora för att dom har 20-50 läsare.. haha ja dööör.


Nog om det;-) Var med Linnea all day igår också.. för vi åkte in till sthlm och så gjorde hon sin grej sen gick vi på ikea i kungens kurva, käka lite sen begav vi oss hemåt mot arboga igen! två felkörningar bara, men vi kom snabbt på rätt spår igen! Så jävla grymma!
Droppade lellanet i arboga medan jag begav mig vidare hemåt där jag var barnvakt i 30 min åt anton och molly! Plockade upp jimmy från jobbet också.

Senare mot kvällningen så skjutsade jag mina pluttar(linnea&jossan) + josso&erick till örebro (skulle ha hakat egentligen men mådde så jävla illa) och så hämtade jag dem också.. men fick bara med mig josso och erick hem.. haha de andra hade hittat ragg och skulle sova i öret... Näääää.. nu ljuger jag ju! hahahh Dom åkte hem tidigare för jossan tyckte det sög och linnea mådde inte så bra! Så jag och Emurt crojsa till öret o plocka hem killarna.

Jag och min kära Grönbergare♥ 16/9 -11 på g till poco loco bar

sthlm

Skulle åka till stockholm med Linnea imorse.. men det blev ändrade planer så vi ska åka dit imorgon istället!

Nu ska jag bara kasta på mig lite kläder och bege min in mot arboga till lellanet.. vad vi hittar på får vi se!

Lilla solstrålen linnea=)

måndagssyssla

Ska chilla några sek. sen ut till huset och tapetsera färdigt

king of the road

Vet ni vad?
Jag har KÖRKORT!!





fett va?;) Fick det dagen efter jag fyllt 20, dvs. 15:e september!

Idag så fyller mosters lilla fislisa Nellie hela 2 år! Så jag ska dit på kalas en kort stund innan jag beger mig ut till huset för att tapetsera det sista!
Sen har jag ju fått en kisse också..
Säg hej till Elsa


Today is my b-day!

Fick dock ingen sång med frukost på sängen här inte.. Vaknar 07.30 av att kbab står och dampringer på dörren.. fast jag sa åt killen igår att han skulle ta nyckel och bara gå in.. han ringde på i typ 20 min... Och nej.. jag orkade inte klä på mig och gå upp. När jimmy väl gjorde det och öppna hade han dragit? Sen kom han tillbaka och ringde på igen.. Så nu härjar han runt i köket...

Väntar bara på att klockan ska gå fort så jag kan hoppa upp ur sängen sen ska jag ivär med syster och hennes bihang och lämna Nellie på dagis, efter det ska vi ta en födelsedagsfrulle på stan♥

Huset börjar närma sig ett resultat också.. vi har målat klart i taket och vi började tapetsera vardagsrummet igår! Wiie

Huset och min bil! Gulligt va?


(Och ni mina släktingar + närmsta vänner som läser min blogg! Jag kommer att ha kalas ute i huset sen när vi är klara)




Inte varje dag man bastar 20! Det firar vi med en fylle-bild från Turkiet!



åhh

Såklart att my showroom nappar upp idol-snyggingarna först. Speciellt André Zuniga.

Jag dör lite när jag ser både hugo och andré på samma bild♥


Renovering

Idag börjar renoveringen av huset!
Ska alldeles strax gå in i köket och fixa käk till jimbo som har lunch kl.12, sen skjutsar han ut mig till huset i valskog så jag kan börja riva tapeter! Najz

Fick hem min bil igår också! kompis det går bra nu, kompis det går bra nu..


drömmar



Hur kan det komma sig att man kan bli så innerligt påverkad av sina drömmar? Eller ja, i alla fall jag.
Drömmer något dumt om Jimmy.. något dumt han gör i drömmen.. och när jag sedan vaknar kan jag bara ligga och stirra på honom, och tänka på vad han gjorde i drömmen.. och verkligen nästan hata honom för det. Jag förstår inte.. Han som ligger där så fridfull och söt och sover. Så ligger jag framför hans ansikte med hat i blicken.. haha

Nej usch, nu måste jag sluta prata om detta, det påminner mig bara om den där jävla drömmen.
Hoppar in i duschen och hoppas drömmen rinner av mig..

kakmonster

Yo! Nu har jag klivit upp tidigt varenda dag den här veckan. Fick in några konstiga rutiner efter turkiet tror jag.. (och med tidigt menar jag mellan kl 06:00 - 07:30)

Idag ska jag försöka pallra mig iväg till västerås eller något liknande för att kolla på taperer.. Just ja, glömt nämna? Jag och Jimmy har hittat hus i valskog. Så det ska bara fixas till lite sen flyttar vi iiiiinnn i oktober, härligt!

Vad ska man laga för lunch idag då? Baby kommer hem från jobbet på lunchen och ska käka, får väl kasta ihop något smarrigt!

Det var fullt med folk här igår, det var trevligt! Bjöd på tårta och fika.. mums, kom just på att jag har MASSOR av kakor kvar + 1½ tårta kvar.. undra om jag ska sätta igång New Moon och knapra lite?;)

RSS 2.0