shopping

idag var jag med jimmy och med hans farmor och farfar i e-tuna och shoppade lite chlotes till mimboy.
De kom och hämtade mig när jag slutat skolan sedan åkte vi vidare in till e-tuna till tuna park, där gick vi runt några varv.. med det enda jimmy hittade var en skjorta som han inte vågade köpa.. för han trodde inte att han skulle ha råd med skor (eller.. jag trodde=P) hehe, men sedan åkte vi in till stan och knalla runt, tills vi gick och helt plötsligt hittade ett par dojser som han köpte, sen knalla vi lite till till bianco, och där hittade han ett par till skor! och jag ett par assssöta skor!!!(men fattig jag) sen köpte han sina skor ialf, sedan åkte vi tillbaka till tuna park och så köpte han sin skjorta och en fresch jacka=)
och sen kom dagens höjdpunkt, DONKAAAAN.. nee att träffa jimmy var dagens höjdpunkt=) har inte sett han sen i söndags förmiddag=/ sötgooos♥

sen åkte vi hemmåt och jag har nu suttit här sen jag kom hem, typ;p
har grejat med pressen lite, fyfan.. vilket jävla cp lunar.. det togs bort hela tiden, så jag har nog gjort om pressen minst 7ggr om ens det räcker, haha!
Och så hade jag tyska prov idag:D gick hyffsat asbra, mvg, om jag har tur=) sedan har jag ju teknik prov på torsdag som kommer att gå mindre bra, tror jag=/ och så nu idag fick jag reda på mitt sista matte prov, G.. det duger ialla fall:) inte så bra på matte ialla fall:D hahaha

Men, imorgon ska jag nog förhoppningsvis vara med elin=) nice baby... vad ska vi göra då?;p jaaa, böga, ta kort. skratta sönder.. som always;-)

Nu är det bara fyra(!!) dagar kvar tills skolavslutningen, häääärligt. och bara tre dagar kvar tills jag och jimmy har 10 månader, älskar dig i massvis!!

ska ringa jimmy nu, sen ska mamma få klia mig på ryggen, sedan ska jag hoppsa i säng och kolla på göta kanal 2 för 111 gången;p hihi... baaaaaaj baaaaaaaaaaaaaaaj...

you make my day<3

jimmy, du är BÄSSSSSSST! jag älskar och tycker om dig massvis gubben!! du är mitt allt och det som jag lever för, finns ingen som du. jag är glad att jag har dig <3


Jadu, idag.. har dagen varit som den varit.. vart i v-ås med gos och hans två systrar och lilla alice, sötunge;p
så gosig liten bebis:)
Ialla fall, jimmy handlade en skjorta och ett par shorts=) nice!
sedan drog vi driven på donken och tog en chicken burger, lite tasty eller vad det var sen lite cheese. assmarre!:D
sedan åkte vi hem och chillade lite, kika film och jag somnade^^ sen skulle vi dra in till sinans pizzeria Venedig och keka, bra.. jag var ashungrig:D delade på en kyckling pizza med jimmys mami då=)
mogna barn (?). njeh :/


later så drog vi in till tivilot för lill emelie skulle åka lite karuseller och sådant, jag och carro gik runt och kollade lite på marknaden och så=) hon hittade en tröja, och jag hittade navelsmycken, vill ha ett nytt!! eller flera (a) jiiiimmmyy.... ;) (a) haha...
drog sedan hem för jimmy hade bråttom in sen för att jobba, samtidigt så skjussade dom hem mig och jag kirrade mig lite för att jag skulle in till köping och leka med elin och steffie.. men ångrade mig, det är typ snorkallt ute och det blev så jävla sent:/ och sen hörde jag att det inte var nå drag i köping, så då tänkte jag, äsch lika bra att stanna hemma med mamma ett tag tills jimmy kommer hem=)
Nyss var jag och mamma min till köping och köpte lite godis på q8, vi var så jädrans godissugna ska ni veta, hihi!
Nu väntar jag på att jimmy ska jobba klart så att man får åka hem till honom och ta ett mysigt bad:)
ska nu går och fördröja min överblivna tid med min söta mamma nu, hihi ska kika på en film och moffa!
Vi ses, LickieLickie
Hare!!!! hahha, kanin (?) vad?:p det var ju kul, haha:p nee ska kila nu=) pörre


Love you jimmy♥


HAR HITTAT VÄRLDENS SNYGGASTE BIKINI SOM JAG SKA GÅ OCH STEKA PÅ PLAYAN MED I SOMMAR!
tack papi, du är den bästa<3


image16

Den är ju inte lite dåligt fräsch heller=)

ehehehhe

Jadu, nu finns det lite skojsiga och roliga saker att skriva=)

först och främst, CARRO GICK VIDARE TILL CAFÉ OPERA!!! hur glad som helst för hennes skull!!
ska följa med som v.i.p ;) yeah

Iförrgår (måndags) så sjöng jag och elin in våran lilla låt på skiva på musiken haha=D det var skitroligt..
resultatet blev ju som det blev =p haha men vi sjöng ialla fall Vill ha dig =P
Sedan åkte vi hem och knalla runt lite i valskog och så, sedan kilade jag hem till gos ett tag.

Igår så skrev jag boken om mig och fixade lite pluttis bilder på mig in på datorn för att jag skulle kunna ha den i min lilla boken om mig.. haha.
Sedan kilade jag hem till jimmy

Idag så hade vi prov, det gick bra fick ialla fall g. haha...

nu så ska jag kanske snart in till västerås.. eller så ska jag städa, får se vad mamma bestämmer, hehe
sedan blir det väl till at träffa mimsen.


kommer inte på mer vad jag hade på hjärtat just nu ialla fall... skriver väl mer sen om jag kommer på något!=)
LickieLickie!

jag älskar jimmy♥

image14

Aaah, han kommer inte bli glad för den bilden, men han är så söööööööööööööööt!!! förlåt bejb ialla fall=)

image15

Då tar jag en pinsamt ful bild på mig med=p (inte för att jag tycker att jimmys bild är pinsamt ful, men han gör väl det av någon anledning?) hahahhaha FETTOO!!! =P

LL

Nu är man ju ganska så avundsjuk på Carro=) haha! Hon var med och tävlade om vem som ska representera Sverige i Miss Earth igår.. hon blev sminkad och en massa sådant och fick gå catwalk! så man är ju ganska så avis=) hihi

Igår var jag på liseberg i spöregn och tänkte på vad carro gjorde under tiden när hon var i Stockholm...
Men det var ganska så kul ialla fall! Åkte lisebergsbanan 2 ggr, kanonen 2ggr, höjd skräcken(fritt fall) 1gng, parisehjulet 1gng, sjörövarskeppet? 1gng, colorado 1gng, flume ride 1gng, "pannkakan" 1gng, uppswinget (den nya;)) 1gng sedan gick vi på bion.
Sjörövarskeppet, parisehjulet, uppswinget och fritt fall åkte vi i spöregn! haha, fyfan vad det blåste där högt uppe i skyn=D blött var det också.
Åh i flume ride så blev man ju inte lite så blöt heller, haha, hela byxbena var helt dyngsura. och sedan i colorado var jag blöt i rumpan, så det såg ut som att jag hade kissat på mig, haha!
Jag gick med Clara.. sedan efter ett tag så gick vi med Marcus, Anton och någon mer.. Skulle gått med Elin och Angelica också, men dom fanns inte någonstans, och någon mobil hade man inte med sig heller, i fall om man skulle tappa den.. så den fick ligga kvar på bussen.

På vägen hem var det ganska jobbigt, mådde illa som aldrig förr och världens mensvärk.. sov som en kratta gjorde jag med, haha. När man blundade så sattes alla karuseller som man åkt ihop till en enda sedan snurrade det som satan! haha.. kändes som att man var bakis.
När vi äntligen kom hem vid 02.30 så åkte jag moppe hem till Jimmy och sov där. då kändes det ännu mer som om att jag var bakis.. haha, sov till 20 över ett..

Just nu i denna stund så sitter jag hemma hos Jimmy. Jag och Carro har nyss kollat lite på internet på massa väskor, byxor, kepsar, parfymer, bikinis m.m. Hitta ett och annat kan man ju säga! Rock % Republic byxor är nästa för mig ialla fall, så otroligt fräscha!
Ska köpa en till bikini också.. men har inte riktigt hittat en ännu, har beställt en från h&m, men trosorna var för stora=( sedan vill jag ha en fräsch keps i sommar, har kollat på en vit gucci keps, riktigt fin!=)

Ska väl gå och lägga mig snart och kika på en film=)
Imorgon ska jag åka in till Arboga och sola med Carro, sedan får vi se vad som händer resten av dagen! Ska nog försöka skriva klart boken om mig också.. det måste hinnas med imorgon!
Men nu ska jag bara kika runt lite sedan sova! Så godnatt allihopa, sov gott
LickieLickie!

älskar dig Jimmy
image13
image12

Musikal premiär

Ja, idag var det musikal premiär på thor modén teatern, för 1-2 och 4-5:or tror jag..
hahaha, rätt pinsamt att man glömde dansstegen;p

pinsammast är ju då i början, tycker jag.. men jag säger inte varför, ni får allt komma
och titta om ni vill veta:)


ja, mycket mer kom jag inte på att skirva:D hahaha, men jag kanske skriver mer ikväll, ska durra nu, sen hem till mim och käka ungspannkaka;p assmarre:D

Puss, LL.

Love u mimgos<3

Musikal

Ja, idag har det varit jobbbiiiigt..

men vi börjar med gårdagen.

Jag var med jimmy på morgonen, sedan vid 12 åkte jag in till musikalen i lilla kungsör och skulle hjälpa med att bygga på scenen. men vi fick inget att göra så vi bara satt där. plus att när vi kom dit precis så fick vi lunch, i en timme... kämpigt värre:p och jag som glömde ta pengar i smyg av jimmy, hahah. fan då, var skit hungrig, men elin bjussa på en galrre, Girlie, naminam, men bara ytterskalet, det smakar typ barbie:D haha det andra smakar hallon, USAHCHHA. men sedan fick jag inte nog, jag ville ha mat;p plus att jag ville ha en snickers glass, gudomligt god:D så vi gick till maistro, och där träffade jag räddaren i nöden, clara, fick hennes strips;) haha,. sedan gick vi och köpte glass, då fick jag en snickers av nathalie. numinam.

sedan gcik vi tillbaka till musikalen och satt.. sedan ramlade christina ner från scenen, det var ur kul:p hahahaha...
sedan åkte vi hem och jag satt lite vida datorn, sedan drog jag hem till gos. sedan kom kimisen och nilsson,
sedan i hästhagen så sa carro till nilsson att han skulle ta i stängslet, sedsan sa kim eller nån att dom skulle pissa på det,, då sa carro, pissa på ett får staket, då sa kim, varför just ett fårstaket.? då sa jag, men dom har ju tjock päls...... (ovanligt tyst) sedan bryter jimmy, kim, nilsson, pappa jimmy och carro ut i asgarv.. jag fattar ingenting men jag skäms lite och går och småpratar lite med nova:P hahah sedan säger carro att jag är så jävla blond och klockren.. alltså jag fattade inte det roliga:P
haha, de var lite skoj, blir fortfarande mobbad;p

sedan åkte vi lite bil runt i köping, sedan drog vi till donken i boga och kekaa, 2 cheesburgare och en mc flurry (var mktmktmtk hungrigare, men ville inte äta upp mimmys pengar) :P
(fattig jag)

sedan busade vi lite med jonas och deras hus, ahhaha sedan drog jag och jimmy hem och sov..
vaknade halv 7 på morgonen av en myysko dröm om jimmy igen:P drömmer bara cp drömmar om honom..
haha, gooosi.

sedan väckte han mig senare typ vid 11 av att han röck sönder lakanet, haha andra lakanet han pajar denna vecka typ:p hahaha.. sedan gosigosa vi, sedan vid ett gick vi ner och käka frulle.. kika lite tv sedan gick vi upp och jag gick och durra.. ajsomfan av jag skar mig på vristen när jag shava benen alltså, blödde satan och gör fortfarande ont=( 

ringe jag elin och bubbla lite, sen käka vi mat två timmar efter frullen:p sedan sminka jag mig och drog hem.. skulle på musikal träning:D hahha usch vad jobbigt..
var där från kvart i fyra till kl 8.... ååhh, fan vad varmt det är uppe på scenen, alla lampor.. sedan ser man inte ett smack ut i publiken för alla lamporna..

iihh, vad pirrigt det kommer att vara imorgon, även om vi ska genrepa för typ dagisbarn:p men ialla fall.. kommer tappa bort alla steg och repliker. haha

men nu är jag ialla fall hemma och ska gå och sova snart=)

på i helgen har jag också musikal:( buhuuu. men ett plus är ju att man blir ledig på fredag.. men på lördagen så slutar vi typ 9 men musikalen sedan ska man hem och durra och fixa sig sedan dra in till köping på crusing, mah.. tajt det kommer att bli..

kommer att ha fullt upp alla helgen nu fram till sommarlovet, först musikal sedan crusing, sen liseberg( wiiiie ) sedan köpingsyran sedan skolavslutning, mah.:p fett med kul det kommer att bli då?;) hihi


ska ialla fall kila nu:) ni får ha det bra ni som läser detta och ni andra också:D
LickieLickie, pusss!

Love you mih<3

image11 image10

bloggie

image9
Nu finns det MYCKEEETTT att skriva....

Kommer knappt ihåg vad jag har varit med om, ahhaha jaja, det kommer väl med skrivandet i oordning:D

Idag; Idag hade jag med mig frulle i bussen! wie, ja kom ihåg, haha.. för jag hinner ju inte äta frukost på mornarna när jag går upp, all tid går åt utseendet, men sen går jag ju upp ganska sent också:P 10 i 7 och bussen åker 20 över, haha. palla gå upp tidigare? : /

dagen har varit ganska så chill förutom att jag skulle ha tyskaprov sista  40 min, det pallades inte så jag åkte hem:p haha.
Ja, ni vill inte ens veta hur svårt det är. Man skulle läsa ett brev, sedan skulle man översätta det, sedan skriva ett nytt tillbaka på tyska. och det brevet som man skrev tillbaka skulle man liksom komma ihåg, för det var själva provet.. och jag blev precis klar med brevet igår så att hon fick rätta det, så man kan ju säga att jag inte hann träna?

sedan hade jag och elin redovisning på vårat företag:D hahaha hen BH butik som heter Puschi :D hahahahahha..
det gick väl bra;p vet inte vad vi fick för betyg, för jag var tvungen att springa iväg och träna dans;) haha..
till musikalen
SOM ÄR PÅ MÅNDAG!!!! omg, shiiiiet, jag kommer dö. jag är drillflicka (a) och vi ska typ dansa 7 danser totalt inräknat med allt. hohohoho, allt lätt kan jag, men inte charleston och aerobicsen.. kommer inte att bli lätt kan jag ju säga er som ska komma och kika:)

imorgon ska vi bygga båten på scenen ialla fall.., Ja för er som inte vte så heter musikalen
Amerikabåten.
sedan på söndag så ska vi ha genrep hela dagen.. sedan musikalvisning hela vecka 19, förutom fredag, då är vi lediga, wohohoho.. sova hos jimmy då... Eejah?;p pluttis=)

Just nu;
sitter och försöker lära mig lite i ps, har lyckats lite ialla fall.. hahaha men det kommer väl med tiden antar jag? som när man är liten och ska lära sig gå eller prata, man ööövvvaaar;) ehehhehe

kommer inte på något mer att skriva.. förutom att igår skratta jag ner mig totaly, elin pelin - you can always make me laugh. haha My Gucci;)
Sedan i förrgår ( onsdags ) så fick jimmy mig att garva söööönder, asch vad ont i magen jag fick;p

jaja, skriver väl senare om det händer något kul då, inte så kul att sitta och läsa tråkigheter, men 
LickieLickie ialla fall! PUESS

RSS 2.0