beroende







hihi



Gissa på vilken dator jag sitter? MIN!!! Det händer typ 1 gång på 100 att jag får igång den, synd bara att den externa hårddisken är hos mamma nu. Måste försöka hålla datorn igång tills imorn så jag kan lägga över alla mina filer och bilder på den innan den drar in på lagning, för man vet ju aldrig när jag får igång denna igen, haha

Fan vad skönt att skriva på mitt tangentbord, ååh i LOVE♥ hahaha Alla andra tangentbord är så mongo;)








P&L -10


Ska bli så jävla skönt och bara dra i en vecka med tjejerna ner (upp??) till borlänge på peace&love nu på måndag!:)

Min dator ska in på reparation så jag får hoppas att alla mina bilder blir kvar i den, annars köttar jag on off!! Jag har seriöst ALLT i min dator, och jag har inte kunnat anmända den på några månader. Buhu..

Var och kikade på hus idag med mor och far mitt ute i ingenstans. Stället fanns inte ens med på GPS:en, haha
Få se vad det leder till:) Och efter det dorg vi till Västerås och jag handlade en boombox som jag ska ha med på p&l, inte så mycket "boom" men den duger gott och väl, haha 599:- gick den på.. sen har jag handlat lite kläder och så som jag ska visa upp senare!


Imorn ska jag in till Ana-banana och sooola, kl 09:30 står klockan på och jag sticker så fort jag kan, behöver umgås med mina kära vänner♥ Jossan-kossan är i tunisien och steker:( den lyckosten! Och hon kommer hem om 2 v.. Saknar dig din gris!!!

Nej, nu ska jag städa på mitt rum och sen vet man aldrig vad jag hittar på;)

 

 

 

 



picture



En bild då och då är ju inte fel?

Nej, men ska börja blogga igen. Det kommer haha

 

 

 


JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!


FÖE JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEENTEEEN!!! FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAA!!!!!

Jossan och jag! FYFAN VAD VI ÄR BRA!<3

 

 

kommer mer bilder;)

 

 


skummt


Det känns inte, det syns inte.. men jag taggar ändå?
Fan, jag har inte fattat än att vi tar studenten och kommer kliva ut i det nya livet.. till arbeten, aldrig mer återvända till skolan! Jag fatta det inte, jag är inte glad, jag är inte ledsen, jag är inte nervös, jag är inte stissig..

När fan kommer det? vet att när det var två veckor kvar, var jag asglad, kände all lycka, kände pirret! haha Låter som att jag förklarar att jag är kär eller något men inte är det längre.. men det känns typ så! Undra om jag kommer vara undertaggad på studentdagen, eller om allt kommer som en explosion då?? Får fan hoppas det.. Jimmy kommer hem från kryssningen idag med en platta gin åt mig som jag ska dricka på studenten, då jäävlar! FAN LINA, ANNA, ELIN, EMMA, MARIA, OMAR, SHEIMA, JORUN, SOFIE, ANGELICA, EMELIE (emma.a??) VI SKA JU SPÅRAAAAAAAAA!!!!! Tagga till ewygirl, för fan!

typ...

 

 

 


Kanske?


Kanske ska ta och skriva lite nu när man ändå har lite tid över? haha
Vaknade tidigt idag.. och vädert verkar inte vilja bli soligt så jag kan gå ut och sola=(

Just nu skulle jag egentligen sitta i en bil på g till sthlm, men blev ändrade planer tydligen. Skönt ialf.

Har hänt en hel del dehär senaste veckorna kan jag lova=) om om 4, vänta... kan ni fatta? 4 JÄVLA DAGAR KVAR TILL STUUUDENTEEEN!!!!!!!!!!!!
Idag sätts betygen också, så nu har vi verkligen bara festen kvar! Imorn är det studentfotografering också! åååååh:'))))


I helgen har jag flängt fan överallt! Hehe, men det bästa är att jag har umgåts med de bästa också! Har kommit hem sent (tidigt) varje kväll så jag är nog fan ganska slut och har vänt på dygnet! men men, nu ska man väl ta tummen ur arslet och städa lite här, ser ju ut som skit!

p.s min dator är efterbliven, den går inte att starta.. det är något fel i windowsuppstartningsfilen.. yee.. eller? FAN! inga bilder.. inget photoshop.. alla mina minnen:'( Också en orsak till min lilla bloggpaus:p


hörs när vi hörs, ses när vi ses;)


nej...


..jag har inte dött=) har bara haft väldigt mycket att göra på senaste tiden!


10 dagar........... WIIÄÄÄÖÖHH!!





RSS 2.0