blåmärken och skrubbsår



Klassfesten i Fredags var sådär, kul att träffa de flesta från klassen men mindre kul var ju stämningen och att två torrisar åkte hem. Men de kanske hade sina anledningar, vad vet jag. De sa inget ialla fall.

Lite ont i hårbotten och några skrapsår och blåmärken på knäna så sitter jag nu här i skrivande stund hemma hos min syster. Vi ska gå och lägga oss nu hade vi tänkt oss, tröttheten börjar sakta smyga fram.



Jag har hittat en ny stallplats och jag flyttade Glen dit igår, och jag tror att vi kommer att stormtrivas där! Inte alls långt ifrån mor och far;) skönt det med gångavstånd! haha





kan du aldrig ta mig på allvar eller? vad ska jag göra så att du ska fatta någon gång? snart finns det bara en utväg och det är den sista jag vill ta. Blir så trött på folk som aldrig väger upp och bara sitter och daltar med småglin(alltså folk 13-16 år) hela livet.. Inte för att jag är så stor men det finns ju vissa åldersskillnader om man säger så, men du verkar ju vilja vara på den nivån.


en söt och glad, framförallt smalare tjej. hum



klassfest



Ikväll blir det att åka in till Örebro för klassfest hos Anna sen vidare till Strömpis. Fan vad kul, ett tag sen man var på strömpis och ett tag sen man festade med hela klassen! Innan det ska jag försöka få med mig Jimmy till Marieberg och kika lite! hihi

Nej, nu ska jag ut i stallet, cyaaa


spontanare



Det blev en väldigt spontan utgång igår kväll på SILK i västerås med Emmy, Ekan och Jossan.. Men kul var det, och fulla blev vi.. haha

Funderar på hur jag ska kunna ta mig in till Arboga.. Jossan skulle fixa mina naglar idag tills imorn då jag ska på klassfest.. Min mobil är stendöd också som ett litet plus i kanten=)




Dagens






Dagens humör: hungrig, grinig
Dagens borde: söka jobb.
Dagens frisyr: trasslig toffs.
Dagens klädsel: treggins, baslinne, stor halsduk, kofta.
Dagens planer: hem till sissey.
Dagens saknad: solen.
Dagens vill ha: pengar.
Dagens längtan: peace&love.
Dagens fundering: hur kan man vara så pantad?
Dagens tråkigaste: hela dagen.
Dagens roligaste: att jag fått vart med mina busungar.
Dagens tidning: solo.
Dagens låt: Lucenzo ft. Big ali - Vem dancar kuduro.


lite nya stuffs



Nu har jag fått hem lite grejer till min garderob.. inte för att jag ens har någon garderob här hos mamma.. en smal, smal på 50cm.. inte ens en fjärdedel av mina kläder får plats.

Och då ska vi inte tala om vart mina skor ska vara?
Så därför kastar jag upp en bild på min garderob jag hade hemma hos Jimmy!

Favorit skorna.. den hyllan är påfylld.. hihi!




shame


Jag tycker verkligen synd om er som läser min blogg i vanliga internet explorer. SKAFFA google chrome eller mozilla! nu nu nu nu NU NU NUUUUU!!

snälla, ta mig tillbaka



..till den tiden som var underbar! Skolan...




Fan, tänker och saknar varje dag sen jag tog studenten.
Umgänget, lärarna, skolmaten, sovmornarna, icke-sovmornarna, dagarna till 15.35, proven, spåret, håltimmarna, lektionerna, skäll av lärare, lärare som spårar, beröm.. ALLT!


Skoltiden var fan den bästa tiden i mitt liv. Nu är man här, påväg ut i det så kallade "vuxenlivet" och det suger!


Alla snackar om att dom är så skoltrötta och längtar tills dom slutar och vise versa.. Det gjorde jag med, som fan! Men idag ångrar jag att jag sa så. För det är när man väl kommer ut i det nya livet man inser hur bra man hade det då man bara behövde gå till skolan för att få pengar varje månad.
Ute i detta liv är det piss-svårt att få ett jobb!




Jag vill göra en massa som, shoppa, resa, plugga vidare, jobba utomlands.. bla bla. Men först och främst så MÅSTE ju jag ha pengar till alla dessa saker? DAMP.




Mina närmsta vänner går fortfarande i skolan.. och de flesta tar studenten nu i vår, jag är så glad för eran skull och jag vet hur mycket jag peppat er till hur jävla kul och roligt och vilken jävla upplevelse det är. Men istället vill jag säga till er nu, ta vara på eran skoltid.. gör allt ni ska, var där när ni ska, spåra sönder med era andra klasskompisar.. för ni kommer att sakna det.. Som jag och hela 07OPb saknar varann!
Och mina allra bästa vänner har jag glidit ifrån.. Elin.. Emelie.. Emma..






Ända från lekis(solrosen)-5B på St:olovsskolan till 6C-7C på Karlbergsskolan till 8E-9E på Centralskolan (Kung Karls skolan) till 07OPb i tre år på Ullvigymnasiet.. livet som man hatade mest när man väl var där, men livet som man saknar mest när det är över.


Ni skolungar har det bra ni.. ta vara på tiden för det gjorde fan inte jag!



FINALLY



En bild på min ONE PIECE
Jag i blå, Anna i grå:)






VIDEOBLOGG




Dreamhack summer 2011, se upp.
Majas blogg hittar ni här


Godmorgon!



Det vars lan med min guzzilago igår! Vi lirade Harry P - Hemlighetens kammare, i 12 timmar... Snart varvar vi det! Är precis i slutet så vi ska spela det nu och klara ut skiten så vi kan börja på nästa!

Om en stund blir det att dra upp på stan men henne, sen får vi se vad världen bjuder på idag!






LAN






Carpe Diem



Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån da. Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska





l o v e h u r t s



men...

Jag älskar fan dig



cya


Nu ska jag åka till västerås! Dooonken ska jag äta också.. måste prova dom nya "hariiiibaa" hjärtanen som påstås vara så goda:p hahaha




Tomtanissa





Här är en bild på mig från julafton! Ser blek ut som fan! Skulle haft en röd tomteluva eller brunt hår?!
(mina snyggisar till skor också)



Nej nu börja jag må illa för jag är så jävla hungrig.. Babe lagar mat;) Han kom nyss in och visade hans tumme han nyss skar upp när han hackar lök... mys..





RSS 2.0