sommarlov åh, sköna sommarlov

Nu ska jag börja med att jag ursäktar att jag inte skrivit på ett tag.
Jag har helt enkelt inte haft tid eller ork:( Men nu ska jag skriva om vad jag har varit med om och kommer att vara med om nu på sommarlovet framöver.


Först och främst, Skolavslutningen -

Började med att jag gick upp vid 8-7 sisådär och började att locka håret, jobbigt jobbigt;p
sedan sminkade jag mig m.m medans mamma och pappa var på min lillebrors avslutning här i valskog.
Därefter kom dom hem och så bar det av mot sluskiga kungsör... när jag kom in i skolan var det första jag såg; Elin Brattgjerd, hade likadan klänning som jag hade:( och sedan när vi kom in i klassrummet så kom ännu en besvikelse, Sofie Karlsson hade likadana skor som jag hade!!!!! :'( då var jag inte glad.....
Men men, i klassrummet höll våra klassföreståndare nått litet varsitt tal sedan fick vi våra betyg och pengar!!!;);) för att vi var de bästa och mest duktiga eleverna på skolan ni vet, Valskogs eliten !
Haha, nei, sluta ljuga nu:D vi fick tillbaka lite moneys från klasskassan 140:- tror jag nog att det var, men dom försvann lika fort sen igen på kvällen:p haha kommer till det.
Dedär med valskogs eliten är faktiskt sant, våran engelskalärare kallade våran klass för valskogs eliten, hihihi:D
Jaja, sedan patrullerade alla nior mot kyrkan där vi satt och lyssnade på kören m.m. detta år orkade jag inte vara med i kören.. haha orkade inte gå upp så tidigt bara för att sjunga för 7-8 liksom.. onödigt:-D sen lyssnade vi på rektorn och prästens tal.... bla bla bla.. det värsta som finns på skolavslutningar ju haha. och förrästen! JOHAN HAHNE du var gryyym i kyrkan, me like.

Därefter gick vi ut och tog kort fick blommisar. ja fick en blommis av min sötis=) mimmi pimmi, tackitacki♥ en av mamma å så.
Åkte sedan in till köping som ett skott för att titta på när kimmiew tog studenten. sedan drog jag och jimmy ner på stan och titta på när mamma, pappa och alla fikade. vi ville inte ha något fika, vi ville hällre ha keburre hahah:D så det köpte vi sedan och åkte hemmåt.
Hemma så somnade jag och jimmy vaknade vid fem typ? helt jävla slitna och svettiga typ.. sedan fixilixade vi oss för vi skulle ut och parta på kvälla.. vi skjussade gos till emil och där alla hans boys var sedan åkte jag hem till mli och förfesta lite med martina, karin och emelie. sedan bar det av till tallåsen, där vare heeeelt dött, alla som var där ville till malmön, och alla som var på malmön ville till tallåsen har jag hört ialla fall... vet ju inte om det är sant men men:D haha
sen efter ett tag blev det lite drag ialla fall:)
Sedan kom jimmy och dem dit för det var inge drag på malmön. sen åkte vi hem med emils mamma, för emelie åkte hem till jocke och martina och karin drog också hem då.




Jag har varit i oskarshamn också, hälsat på jimmys syster i en vecka. det var.. ja kul;p för det mesta satt vi inne och spelade playstation, haha det regnade ju typ helatiden;p men vi var ute på havet också och jimmy åkte ring efter båten, uuuh.. läskigt. jag har lovat att jag ska åka nästa gång vi åker dit, vilket är nästa lördag:S ah, kommer inte inte inte vågaa, men jag har lovat:p så jag ska göra det=) men jag tycker att det är så jävla läskigt sen när man har tappat taget, då ligger man där helt själv ute på vattnet och guppar liksom... tänk om det kommer en haj eller något annat innan dom hitter hämta upp mig:S ah, usch:p tänk inte så nu... va glad. eller fiskar som biter av en tårna!!! nej... sluta. annars kommer du aldrig våga. men jag ska:D


Och så har jag varit på power meet också, det sög, rackarns vad det sög, eller ja. ibland hade jag lite kul ialf;p
orkar inte berätta om den tråkiga dagen så den skippar vi..

hmm. vad har jag gjort mer??.... jooo! midsommarafton..
aa den va ju inte så kul heller men lite:D
aa vi var först hemma hos jimmy ock käkade äcklig midsommarmat och sådant..s edan åkte vi iväg me tobbe och alla... så åkte vi hem till kim och satt där och festa lite, sedan åkte vi runt överallt och ingenstans, mest i arboga.. men det är ju ingenstans så.. aja, där i bilen satt vi och söp.. ja fick sitta i allas knän helatiden för vi var en för mkt i bilen.. äh. aja. sedan åkte vi hem och jag gapade i hallen så att carro vaknade hahahah.... usch ja..


Om ca 2 veckor så åker vi på kryssning. och på fredag sak carro till café opera, vet ej om jag får följa med, är ju minder årig:( aja.. men ialla fall, dagen efter det åker vi till ida:) jimmys andra syster i oskarshamn.
hahah värsta kampingen det kommer bli där.. sinan och carro ska sova i sinans husbil, jimmys moster och co. ska sova i idas och deras husvagn, jag och jimmy ska sova i tält hahahahah .. jimmys mamma pappa ida och micke o alice får minsann sova inne dom:P fuskisar!! hehe men ska bli kul å tälta... not;):P


Och igår sooov jag hela dagen, jag gick och la mig vid 4 för det fanns inget att göra, sedan vakande jag kl 22.00 sedan gick jag och sov igen, sen kom emmy och väckte mig, jag blev sviiin rädd, sen gick ja upp la in musik på mp3n, gick och la mig och sov igen med mp3 i örona..


Om 15 dagar så har jag och Jimmy vart tillsammans i ett år. Gooos, du och jag♥

jaja, det var väl allt jag kunde komma på.. skriver väl mer när sommaren är slut. kiss kiss bye bye. LL.


image17

och nu såg jag att jag hade skrivit typ samma sak två ggr, haha, skolavslutningsdagen står i inlägget under detta:D haha smart jag^^ sen såg jag att jag glömde skriva varför mina pengar försvann lika fort som jag fick dem typ. aja det var alla fall såhär att vi orkade inte vänta tills det blev gratis att gå in så ja pröjsa mina girlies fast det var typ as mkt pengar som fattades,, men ja smöra lite sådär så vi fick komma in endå;) mohahha.. aja nu BYEBYE

RSS 2.0