Latmask


Åh, vad jag känner att jag sviker er, mina kära läsare.


Jag uppdaterar inget! Men det ska det fan bli ändring på.. det ska vi tillsammans se till;) Men då måste ni ju börja kommentera mera och peppa mig? sprida min blogg vidare osv? hahaha... visst, visst??;)


Idag följde jag med Jimpz på arbetsintervju, det gick bra! Efter det drog jag till skolan och gjorde lite uppgifter och efter det vart det ett ben-tränings-pass med Elin, och efter det sola! Vi får se vad kvällen har att bjuda på.. är riktigt sugen på party.. men ack så jobbar man hela helgen, men ska vara glad för det.. för jag behöver verkligen mina pengar!

Balen blev betald idag också, skönt att ha allt sånt överstökat. Nu är det bara min studentklänning som fattas.. hoppas fan den hinner komma hem i tid! Och Emma sa idag att vi får våra studentmössor om 2 veckor. Men om jag har hört rätt, så skulle vi få mössorna betalda av kokard om vi inte hann få dem innan den sista April? Och om 2 veckor, är det Maj. Hoppas fan.. haha

Ska se om jag kan kasta upp några bilder här.. ser så tomt och trist ut ju:) Nu är det vår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (okej, vi bortser från snön imorse)....


Ska man konvertera sig till brunett till studenten tro? Är riktigt inne på det, Men blond, det ska jag vara på balen ialf! Vad tycker ni?




Kommentarer
Postat av: Linda

blooond tycker jag :d skitsnyggt!

2010-04-17 @ 03:16:58
URL: http://lindadahlin.devote.se
Postat av: josefine

om blir brun blir jag också de :D

2010-04-19 @ 10:07:49
URL: http://mondoblog.se/josefinewickman
Postat av: josefine

om du blir brunett blir jag ocks åde :D

2010-04-19 @ 10:08:26
URL: http://mondoblog.se/josefinewickman
Postat av: josefine

haha oj ;D

2010-04-19 @ 10:08:44
URL: http://mondoblog.se/josefinewickman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0